Welk slim deurslot?

Welk slim deurslot?

De 5 beste slimme deursloten onder elkaar

 • Nuki Smart Lock 3.0. Geschikt voor type deurslot: Cilinderslot.
 • Bold Cilinder. Type slotbediening: Pincode | App.
 • Bold Clicker.
 • LOQED Touch Smart Lock – Slim Deurslot – Smartlock Slim Slot met Smart Home Integratie Bridge, Cilinder & Codetoegang.
 • Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect.

Wat is de beste Smart Lock?

De Nuki Smart Lock 2.0 is het beste slimme deurslot. Het heeft de mogelijkheid om 200 gebruikers te beheren, makkelijk te installeren, is makkelijk te integreren in het Smart Home systeem en altijd op afstand te bedienen. Hij is wel iets prijzig, maar dat is de Nuki Smart Lock 2.0 dubbel en dwars waard!

Wat is de beste deurslot?

De Nuki Smart Lock 2.0 is de best geteste slimme deurslot van 2022. Het is een elektrisch deurslot dat met je smartphone te bedienen is. Dit slimme elektrische slot ontgrendeld de deur met behulp van de app of automatisch wanneer je thuiskomt middels geografische locatiebepaling.

Hoe krijg je Smart Lock uit?

Smart Lock uitzetten

 1. Open de app Instellingen op je telefoon.
 2. Tik op Beveiliging Geavanceerde instellingen.
 3. Geef je pincode, patroon of wachtwoord op.
 4. Tik op Lichaamsdetectie.
 5. Zet Lichaamsdetectie gebruiken uit.
 6. Verwijder alle veilige apparaten en plaatsen.

Hoe werkt Bold Connect?

Hoe werkt het op mijn garage en elektrische poort of hek? Je sluit de Connect aan op twee kabels van je elektrische poort of hek. Vanaf dat moment gebruik je de Connect – samen met de Bold Smart Lock en de Bold-app – om met je telefoon binnen te komen, tijdelijke toegang te delen of om auto-activatie in te stellen.

Hoe werkt NUKI Smart Lock?

Auto Unlock Nuki herkent je smartphone als je dichterbij komt. De Smart Lock opent de deur automatisch voor je als je thuiskomt. Je hoeft je smartphone dus niet uit je zak of tas te halen.