Welke leeftijd Penny?

Welke leeftijd Penny?

Penny is het striptijdschrift voor de jonge paardengek in de leeftijd van 7 tot 14 jaar!

Hoeveel penny per jaar?

Elke twee weken lees je in Penny alles over paarden. Het blad zit vol meeslepende stripverhalen, quizzen, te gekke posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je daarnaast 12 keer per jaar een gaaf cadeau bij jouw abonnement en 4x een speciale Penny abonnee uitgave per jaar.

Hoe vaak komt de Penny uit?

De Penny verschijnt iedere 2 weken en staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes!

Wat staat er in de Penny?

Heel veel strips, leesverhalen, knutsels, puzzels, blunders, een te gekke kleurplaat en 16 mooie paardenposters. Niet genoeg aan één Seizoensboek? Kies dan voor deze verzameling Penny seizoensboeken.

Hoe duur is een penny?

De actuele Penny acties met korting

Aanbieding 1 – 2 jaar Penny € 7,95 / maand stopt automatisch: nee
Van 221,00 Voor 190,80 Korting 14 % 14% korting 52 keer Penny voor 190,80. Vraag aan

Hoe duur is een abonnement op Penny?

Als abonnee ligt er elke twee weken een kersvers nummer op de mat. Voor slechts €6,95 per maand ontvang je twee jaar lang 26 tijdschriften per jaar.

Is Penny een maandblad?

Penny is het grootste paardentijdschrift voor de jeugd in Nederland. Het is een uitgave van uitgeverij Holco Publications, gevestigd in Alkmaar. De eerste maanduitgave van Holco Publications was Debbie.

Wat kost een abonnement op Donald Duck Junior?

Alle Donald Duck Junior abonnement aanbiedingen. Donald Duck Junior lees je nu al vanaf € 12.50 – profiteer van tot maximaal 23% korting op dit tijdschrift! Donald Duck Junior is het jongere broertje van het beroemde weekblad Donald Duck, bestemd voor kinderen in de leeftijd van 6 a 7 jaar die net beginnen met lezen.