Wat moet je zeggen in je voicemail?

Wat moet je zeggen in je voicemail?

Enkele voorbeelden:

  • Hallo, dit is de voicemail van (naam). Ik ben er even niet. Spreek na de pieptoon een bericht in dan bel ik jou zo snel mogelijk terug.
  • Hallo, u bent verbonden met de voicemail van (naam). Ik kan u momenteel niet te woord staan. Probeer het later nog eens of spreek een boodschap in na de toon.

Wat is een normale voicemail?

Noem je naam, geef aan wanneer je beschikbaar bent en vraag om eventuele informatie die je van de beller nodig hebt, uiteraard op een vriendelijke manier. Hallo, dit is de voicemail van Gurbe Reitsma. Ik ben momenteel niet bereikbaar. Als je je naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug.

Wat is de beste voicemail?

Een goede zakelijke voicemail kan zijn: Goedendag. Dit is de voicemail van . Ik kan op dit moment de telefoon niet opnemen. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik u zo snel mogelijk terug.

Lees ook:   Is een krokodil een amfibie?

Hoe begin je een voicemail?

Begin gewoon met “goedendag” of “hallo”, “hi” of “hoi”. Voor een echte zakelijke voicemail zul je waarschijnlijk kiezen voor “goedendag” en dat is helemaal prima, als het maar een vriendelijk begroeting is. Doe gewoon hoe je in het ‘echt’ zou doen als je iemand welkom heet :).

Hoe beëindig je een voicemail?

Afsluiting – sluit het voicemailbericht af met een vriendelijke groet en de woorden “Einde bericht”.

Hoe klinkt mijn voicemail?

Voicemail beluisteren Om je voicemailberichten te beluisteren bel je naar voicemail (meestal 1233). Je hoort dan meteen of er nieuwe berichten voor je zijn binnengekomen. Is dat het geval, dan worden deze nieuwe berichten automatisch afgespeeld. Je kunt ook oudere, bewaarde berichten terugluisteren.

Hoe stel ik mijn voicemail in op Iphone?

Stappen

  1. Open de Phone app. Je vindt deze in het beginscherm.
  2. Tik op de Voicemail knop. Hiermee open je de Voicemail app.
  3. Voer een wachtwoord in. Dit is het wachtwoord dat je gaat gebruiken voor toegang tot je voicemail.
  4. Kies je begroeting.
  5. Toegang tot je voicemail.
Lees ook:   Welke rechten kunnen hypothecair worden bezwaard?

Hoe moet je je voicemail beluisteren?

Als je een voicemail krijgt, kun je het bericht checken vanuit de melding op je telefoon. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Tik op Voicemail ….Je kunt je voicemailservice bellen om je berichten te controleren.

  1. Open de app Telefoon .
  2. Tik onderaan op Toetsenblok .
  3. Tik op 1 en houd dit vast.