Wat kun je doen tegen levervlekken?

Wat kun je doen tegen levervlekken?

Ouderdomsvlekken verwijderen kan gemakkelijk en zeer effectief door middel van een laserbehandeling. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 15 en 30 minuten en al na 1 tot 3 behandelingen kunnen de ouderdomsvlekken volledig worden verwijderd.

Hoe kom je aan ouderdomsvlekken?

Door zonlicht gaat uw huid meer pigment aanmaken en wordt uw huid bruiner. Als dit proces niet goed werkt kunnen er pigmentvlekken of ouderdomsvlekken ontstaan. Deze kunnen geen kwaad maar veel mensen vinden de vlekken niet mooi omdat ze er hierdoor ouder uit zien.

Waarom krijg je ouderdomsvlekken?

Hoe verminder je ouderdomsvlekken?

Uw ouderdomsvlekken kunnen lichter gemaakt worden met een stikstof- of laserbehandeling. Ook zijn er verschillende crèmes verkrijgbaar die de vlekken minder zichtbaar kunnen maken. In de BENU Webshop vindt u de beste producten om uw pigmentvlekken minder zichtbaar te maken.

Hoe verwijderen donkere vlekken uit eikenhout?

Gelukkig bestaan er manieren om deze vlekken te verwijderen er ervoor te zorgen dat het natuurlijke eikenkleur weer boven komt. Om donkere vlekken uit eikenhout te verwijderen gebruik je best sterk verdund zwavelzuur of oxaalzuur. Tenslotte was je na met bleekwater.

Wat zijn donkere vlekken in je gezicht?

Deze donkere vlekken in je gezicht, ook wel hyperpigmentatie genoemd, worden veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht, hormonale schommelingen of zijn een bijwerking van bepaalde medicijnen. Het wordt niet beschouwd als een medische aandoening, maar als je donkere vlekken hebt, ben je ze waarschijnlijk liever kwijt dan rijk.

Hoe voorkom je vlekken in het gezicht?

Aardappel. Ook rauwe aardappel wordt vaak aangeraden om vlekken en verkleuringen in het gelaat tegen te gaan. Schil een aardappel en snijd hem in dunne plakjes. Breng deze aan op de vlekken in het gezicht en laat het een kwartiertje inwerken, waarna je goed afspoelt met lauwwarm water.