Wat kost een vakantie naar de Azoren?

Wat kost een vakantie naar de Azoren?

Al met al kost een reis naar de Azoren (van een week), dus al gauw 1350 euro voor twee personen. Daar moet je nog wel eten en drinken bij op tellen.

Hoe kom je op Azoren?

De Azoren zijn het hele jaar door te bereiken vanaf het Portugese vasteland. Zowel TAP Air Portugal als Azores Airlines bieden rechtstreekse vluchten aan vanaf Lissabon en Porto. Meestal gaan de vluchten richting Ponta Delgada, de hoofdstad van de Azoren op het eiland São Miguel.

Hoe lang moet je naar de Azoren?

Het duurt niet lang om naar de Azoren te vliegen. De vliegtijd van een directe vlucht naar Ponta Delgada duurt slechts 4 uur, maar eenmaal aangekomen ben je in een compleet andere wereld. Het is op de Azoren een uur vroeger dan in Nederland (in de zomer 2 uur) dus je komt gewoon op je bestemming aan zonder jetlag!

Heb je voor de Azoren een paspoort nodig?

Voor een vakantie op de Azoren moet je beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort, er gelden op de Azoren dezelfde douaneregels als in het overige deel van Europa. Een visum is niet noodzakelijk.

Welk eiland van de Azoren is het mooist?

Mooiste eiland Azoren: São Miguel Smaken verschillen, maar over de vraag wat het mooiste eiland van de Azoren is, zijn de meeste mensen het wel eens. Dat is São Miguel, het grootste eiland van de archipel. Dit eiland mag je dan ook zeker niet overslaan als je gaat eilandhoppen.

zijn doorgevlogen van Lissabon naar Sao Miguel (het grootste eiland van de Azoren). Hebben daar een week ultiem genoten van dit overweldigend mooie eiland….1. Kosten voor een vakantie naar de Azoren en Portugal; kosten om er te komen.

Tickets
Lissabon retour € 820
Azoren retour € 1.014
€ 1.834
Taxi heen € 50

Wat kost een taxi op de Azoren?

Bus tickets, metro, taxi

Plaatselijk vervoer. Enkeltje prijzen in Azoren is rond: 2.10 USD 1.90 EURO
Taxi Start in Azoren is rond: 4.10 USD 3.80 EURO
Taxi-tarief voor 1km in Azoren is rond: 0.69 USD 0.63 EURO
Taxi-wachttijd (1 uur) in de Azoren is rond: 25 USD 22 EURO

Kan je op vakantie naar de Azoren?

Een vakantie Azoren is een must-do voor natuurliefhebbers en wandelaars. De vulkanische eilanden zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme. Kortom, een vakantie Azoren staat voor puur genieten, rust en natuur. Bekijk het overzicht reisorganisaties en boek een onvergetelijke vakantie Azoren!

Hoe vlieg je naar Azoren?

Rechtstreeks naar de Azoren Nederland is rechtstreeks verbonden met een luchthaven op de Azoren via Sao Miguel en Terceira. Deze twee eilanden zijn dan ook een goed begin- en eindpunt van je reis. Vanaf Amsterdam vlieg je al binnen 4 uur naar Aeroporto João Paulo II (PLD) op Sao Miguel.

Wie vliegt naar Azoren?

Ook is het mogelijk om via Portugal direct op deze eilanden van de Azoren te vliegen. Vanaf Lissabon is het gemiddeld 2,5 uur vliegen naar de Azoren. Vluchten vanuit Lissabon worden uitgevoerd door TAP Portugal en Azores Airlines. Ook vluchten tussen de eilanden zullen door de Azores Airlines uitgevoerd worden.