Wat kost een retourtje Tokyo?

Wat kost een retourtje Tokyo?

Populaire vluchten naar Tokio De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 429 voor enkele vluchten en € 515 voor heen- en terugvluchten.

Hoeveel kost een vlucht naar Tokyo?

De gemiddelde prijs van vliegtickets naar Tokyo ligt op € 685, waarbij januari de goedkoopste maand is om te vliegen. In de week vlak na de jaarwisseling zijn de prijzen nog vrij hoog, maar daarna zakt de prijs van een ticket ruim beneden de € 600.

Hoe vliegen naar Tokyo?

Vanaf Amsterdam gaat meerdere keren per week een rechtstreekse vlucht naar Tokio. Je vliegt met KLM en de vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Tokyo is 11 à 12 uur. Je kunt ook met een tussenstop vliegen. Je vliegticket naar Tokyo is dan iets goedkoper, maar de vliegtijd is ruim 14 uur.

Hoeveel kost sushi in Japan?

Prijzen eten en drinken Vooral ramen (noedelsoep) kan je op elke plek in Japan krijgen en kost relatief weinig. Onder de 10 euro moet je dit zeker kunnen bestellen. Sushi en sashimi bowls zijn iets duurder, maar voor een ‘gerecht’, zoals een sashimi bowl, betaal je vaak ook niet meer dan 15 euro.

Hoe lang is de vlucht naar Tokyo?

Bij het kiezen van een vliegtuig van Amsterdam (AMS) naar Tokio (NRT) moeten we ongeveer 9318.34 km reizen. De vluchttijd op deze route is ongeveer 11:35, inclusief een gemiddelde van 30 minuten nodig voor het opstijgen en landen.

Hoeveel uur vliegen naar Tokyo?

Vliegtijd Japan Hemelsbreed is de afstand van Nederland naar Japan zo’n 9.000 kilometer. KLM heeft een rechtstreekse vlucht naar Tokyo, hier doe je zo’n elf uur over. Maar de meeste maatschappijen vliegen met tussenstop, gemiddeld duurt het dan 25 uur voor je Japan kunt gaan verkennen.

Welke luchthaven in Tokyo?

Luchthaven Haneda

Tokyo International Airport
IATA: HND ICAO: RJTT
Algemene informatie
Type publiek
Eigenaar Tokyo Aviation Bureau, Ministry of Land, Infrastructure and Transport (terrein); Japan Airport Terminal Co., Ltd. (terminals)