Wat is Reislogger?

Wat is Reislogger?

Een reisblog is een online reisdagboek waar je je belevenissen kunt delen tijdens je reis, vakantie of verblijf in het buitenland. Op jouw reisblog bij Reislogger kun je onbeperkt reisverhalen, foto’s en video’s plaatsen. Je familie & vrienden thuis blijven automatisch op de hoogte.

Hoe maak je een reisdagboek?

5 tips om zelf een waanzinnig reisdagboek te maken!

 1. Koop een mooi reisdagboek.
 2. Maak je reisdagboek compleet door foto’s te printen.
 3. Verzamel tijdens het reizen folders, tickets en andere dingen om in te plakken.
 4. Vul je reisdagboek met mooie verhalen en quotes.

Hoe maak ik een vakantie blog?

Blijf authentiek en vergelijk je vooral niet met anderen Zo cliché, maar zo waar: blijf altijd dicht bij jezelf en vergelijk jezelf niet met anderen. Natuurlijk mag jij je door andere bloggers laten inspireren, maar iedereen is uniek en doet het op zijn of haar manier.

Wat staat er in een reisdagboek?

#4 – Overzicht van je reis En in je reisdagboek maak je een mooi overzicht van de route (evt. met kaartje), overnachtingsadressen, berekend budget en de must sees. Zie het als een soort samenvatting van je reis.

Is Polarsteps gratis?

Je kunt de Polarsteps app gratis downloaden voor een apparaat met Android of Apple. Het gebruik van de app is heel intuïtief en technische kennis heb je absoluut niet nodig. Ook het gebruik van WiFi is niet noodzakelijk, daar de app slechts je GPS moet kunnen gebruiken om je locatie vast te stellen.

Hoe word je een travel blogger?

Inhoud artikel

 1. Wees vastberaden.
 2. Geef je blog een duidelijke richting.
 3. Weet jezelf te onderscheiden.
 4. Investeer in je blog.
 5. Ga netwerken.
 6. Geef je bezoekers nuttige informatie.
 7. Gebruik sociale media.
 8. Laat je passie voor reizen zien.

Wat kost Polarsteps?

Het aanmaken van een account op Polarsteps is gratis en heel eenvoudig. Dit doe je het beste via de app zelf. Je kunt de app onbeperkt gebruiken. Om je familie en vrienden foto’s te kunnen laten zien en je verhalen te kunnen laten lezen hoeven ze geen eigen account aan te maken.

Hoe werkt Polarsteps?

Het concept van Polarsteps is eenvoudig: geef aan wanneer je eerstvolgende trip is en de app zal deze vanzelf voor je vastleggen. Je locatie wordt van tijd tot tijd gecheckt en op een kleurrijke wereldkaart gezet waar vrienden en familie je avonturen live kunnen volgen.