Wat is de compensatie voor een vlucht?

Wat is de compensatie voor een vlucht?

Voor vertraagde, geannuleerde en overboekte vluchten kan de compensatie oplopen tot maximaal € 600,- per persoon. De vergoeding is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht.

Hoe heeft u uw vlucht vertraagd?

Is uw vlucht vertraagd? Dan heeft u als passagier verschillende rechten volgens Verordening 261/2004. Zo heeft u bij langdurige vertraging recht op verzorging en op compensatie voor het geleden tijdsverlies.

Welke rechten heeft u bij vluchtvertraging?

Uw rechten bij vluchtvertraging. Is uw vlucht vertraagd? Dan heeft u als passagier verschillende rechten volgens Verordening 261/2004. Zo heeft u bij langdurige vertraging recht op verzorging en op compensatie voor het geleden tijdsverlies.

Kan je een vertraging vlucht claimen?

Heb je vertraging met het vliegtuig gehad dan heb je recht op een vergoeding. Op basis van europese regelgeving kan je een compensatie vertraging vlucht claimen. Omdat het lastig is een vergoeding vertraging vliegtuig te claimen zijn er claimbureaus zoals Aviclaim. Wij helpen je om tot € 600,- vergoeding te verkrijgen als je vlucht vertraagd is.

Wat is de vergoeding voor een vertraagde vlucht?

Is die vertraagde vlucht toch ineens een stuk minder erg. U heeft recht op de volgende vergoedingen per passagier bij vliegtuig vertraging: – €250,00 vergoeding vertraging voor vluchten tot 1500 kilometer – €400,00 vergoeding vertraging voor vluchten tussen de 1500 kilometer en 3500 kilometer

Wat is de hoogte van Het compensatiebedrag?

Compensatiebedragen op basis van Europese wetgeving De hoogte van het compensatiebedrag is afhankelijk van de vliegkilometers en de opgelopen vertraging waarmee je op de bestemming bent aangekomen. Op basis van Europese Verordening 261/2004 heb je recht op de volgende bedragen: €250 p.p. voor vluchten tot en met 1.500 kilometer.