Wat is de beste verstopplek?

Wat is de beste verstopplek?

Kies plekken uit waar familieleden en huisgenoten niet vaak komen. Als iemand zelden naar een bepaalde kamer gaat, dan is de kans klein dat hij of zij datgene vindt wat je verstopt hebt. Als niemand bijvoorbeeld ooit in de kelder of linnenkast komt, dan zijn dat veilige verstopplekken.

Hoe verstop je jezelf?

Maak jezelf zo klein mogelijk. Zodra je besluit een verstopplaats te kiezen, ga je hurken, buigen of zitten en trek je armen en benen naar binnen. Als je verstopt zit in een smalle ruimte, ga dan rechtop staan en houd je armen langs je zij. Hoe minder ruimte je inneemt, hoe moeilijker het is om je te ontdekken.

Waar drugs verstoppen thuis?

Ongebruikte elektronica, zoals een oude radio, telefoon of PC zijn ideale plekken om je stash in te bewaren. Veel van deze producten worden vaak bewaard als reserve, maar worden nooit echt gebruikt.

Waar kan ik het beste geld bewaren?

Populaire plaatsen waar contant geld bewaard wordt

 • In de koelkast/vriezer.
 • In/onder het matras.
 • In de koektrommel.
 • Tussen de bladzijdes van een boek.
 • In een kast.
 • Een verborgen locatie zoals de kruipruimte.

Waar zoeken dieven?

In dit Ideabook laten we zien wat de meest voor de hand liggende plaatsen zijn waar dieven op zoek gaan naar je waardevolle spullen….Wees gewaarschuwd!

 1. Rondslingerende portemonnees.
 2. Onder je matras.
 3. In je toiletartikelen.
 4. Begraven op de binnenplaats van het huis.
 5. Tussen je vuile was.

Wat is een stash plek?

(1975) (Eng.) (drugs) geheime bergplaats, opslagplaats van drugs (of wapens); voorraad drugs voor eigen gebruik. In het Engelse taalgebied wordt de term in deze betekenis sedert 1937 gebruikt.

Hoeveel contant geld mag je hebben 2022?

In 2022 mag je 50.650 euro belastingvrij sparen. Heb je een fiscaal partner, dan mag je zelfs tot 101.300 euro belastingvrij sparen. Spaar je meer dan dit bedrag? Dan betaal je belasting over het deel dat boven de belastingvrije grens uitkomt.

Waar zijn inbrekers naar op zoek?

“Een inbreker zal bij zijn rondje door de wijk ook bij de huizen naar binnen kijken. Ziet hij iets wat hij goed kan verkopen, dan is zijn interesse gewekt. Zaken als laptops, mobiele telefoons en spelcomputers zijn populair. Is de inbreker eenmaal binnen, dan gaat hij ook op zoek naar geld en sieraden.”