Wat is 4d HIFU?

Wat is 4d HIFU?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound om de huid te verstevigen en verstrakken. Met deze techniek wordt een liftend effect van de huid bereikt zonder het gebruik van injecties of plastische chirurgie.

Doet HIFU pijn?

Er kan na de behandeling roodheid en wat lichte zwelling optreden, maar dit zal binnen enkele uren verdwijnen. Sommige mensen ervaren na de behandeling tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. Hoe lang duurt het om te herstellen van een HIFU Behandeling?

Hoeveel tijd tussen HIFU behandeling?

De HIFU behandeling kent geen downtime en er zijn gemiddeld 2-3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Na de HIFU behandeling kan uw huid een beetje roze zijn door de behandeling.

Wat is 3D HIFU?

HIFU 3D facelift werkt met geluidsgolven (ultrasound) en de energie (warmte) die daarbij vrijkomt, dringt door in verschillende huidlagen. De behandeling werkt op drie lagen, de Epidermis (opperhuid), de Dermis (diepere dermale bindweefsellaag) en de fibromusculaire laag, ook wel SMAS-laag genoemd.

Hoe lang bulten na Profhilo?

De eerste 24 tot maximaal 48 uur zijn er mogelijk kleine bultjes te zien of te voelen bij de injectieplek. In de meeste gevallen verdwijnen deze in een paar uur. Ook is er een kleine kans op een blauw plekje. Deze mag je de dag na de behandeling camoufleren met make up.

Hoe lang resultaat Profhilo?

Hoe snel kan ik resultaat verwachten van een behandeling met Profhilo? Je kunt een toename van de elasticiteit, stevigheid en algehele verbetering van de kwaliteit van de huid verwachten vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling. Deze verbeteringen zullen zich voortzetten tot 6 maanden na de laatste behandeling.

Wat mag je niet doen na Profhilo?

Na de behandeling:

  • Tot 12 uur na de behandeling geen fysieke inspanning.
  • Tot 48 uur na de behandeling adviseren wij geen andere behandelingen (massages, laser, schoonheidsspecialiste, etc)
  • Tot 48 uur na de behandeling de zon vermijden (of beschermd met SPF 50)
  • Tot 48 uur na de behandeling sauna en stoombad vermijden.

Wat kost Ultherapie?

Ulthera behandeling

Ultherapy behandeling Prijs
Rond de mond € 495,-
Onder de oogleden en kraaienpootjes € 750,-
Onder de oogleden, kraaienpootjes en wenkbrauwlift € 800,-
Hals € 800,-