Wat heb je nodig voor inchecken Schiphol?

Wat heb je nodig voor inchecken Schiphol?

Thuis online inchecken Je boardingpass kun je printen of in veel gevallen bij de gate laten scannen vanaf je smartphone of tablet. Thuis online inchecken is ideaal als je reist met alleen handbagage. Met je boardingpass op zak loop je op Schiphol meteen door naar security en de paspoortcontrole.

Wat heb je nodig om te vliegen Corona?

Alle passagiers (van 13 jaar en ouder) die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring invullen. Soms kan dat digitaal….U kunt op verschillende momenten gevraagd worden om uw gezondheidsverklaring:

  • bij het inchecken of aan boord gaan;
  • bij aankomst op de luchthaven;
  • op de luchthaven zelf.

Waar denk je aan als je gaat vliegen?

Natuurlijk moet je als eerste denken aan je paspoort (check de verloopdatum!), je boardingpass en eventueel je visum indien dat nodig is. Zorg ervoor dat je deze documenten goed opbergt maar waar je er wel gemakkelijk bij kunt.

Hoe kun je thuis inchecken op de luchthaven?

De snelste manier is om thuis online in te checken. Op de luchthaven kun je inchecken en je bagage afgeven, bij een selfservice check-in kiosk en bagage drop-off of bij de balie van je luchtvaartmaatschappij. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kun je vanaf 24 uur voor vertrek inchecken op de website.

Hoe lang moet je in Schiphol aanwezig zijn voor vluchten?

Houd er in het algemeen rekening mee dat je 2 uur van tevoren aanwezig bent voor Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten. Bekijk ook ruim voor je van huis vertrekt of er nog files, wegwerkzaamheden of werkzaamheden aan het spoor zijn en pas je reis naar Schiphol daarop aan.

Hoe laat moet je inchecken?

Als je let op onderstaande zaken moet dat lukken. Hoe laat moet je inchecken? In het algemeen moet je voor Europese vluchten twee uur van tevoren op Schiphol zijn, en voor intercontinentale vluchten drie uur.