Wat doet scene optimalisatie?

Wat doet scene optimalisatie?

In dat zelfde rijtje camerastanden duikt op de Galaxy S9 met de nieuwe One UI nu dus ook Scène-optimalisatie op. In deze modus ‘herkent’ de camera-app wat je wilt fotograferen, en zorgt voor optimale instellingen van onder meer belichting en kleurinstellingen.

Hoe werkt de camera van Samsung S10?

De intelligente camera van de S10 bevat nieuwe software om je composities te optimaliseren. Je moet eerst handmatig de functie “Suggesties opname” inschakelen. Wanneer je je volgende foto gaat maken, verschijnen er markeringen op het scherm en neemt de camera automatisch de foto wanneer de beste foto is gevonden.

Wat is een Locatietag?

Geotagging is het proces van geografische informatie toevoegen aan een bestand in de vorm van metadata. Zo kan bijvoorbeeld de locatie van een foto later opgezocht worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere soorten informatie van een geotag te voorzien zoals een SMS bericht, een QR code of een RSS feed.

Hoeveel camera’s heeft S10?

De Galaxy S10 heeft een enkele frontcamera met een 10MP dual pixel autofocus en UHD selfie-technologie. Aan de achterzijde zijn de volgende drie camera’s horizontaal uitgelijnd: Een 12MP telelens (45⁰) met 2x zoom en OIS anti-blur software. Een 12MP-groothoeklens (77⁰) met dubbele sluiter en dubbele pixels.

Hoeveel megapixel heeft Samsung S10?

Vergelijk de Samsung S10 met de S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 Plus
Opslagcapaciteit 128 GB of 512 GB 128 GB, 512 GB of 1 TB
Batterijcapaciteit 3.400 mAh 4.100 mAh
Selfiecamera 10 megapixel 10 megapixel en 8 megapixel
Werkgeheugen 8 GB 12 GB

Hoe maak je je eigen locatie op Instagram?

Dus open even je Instagram-app. Klik op het vergrootglas en vervolgens op locatie/plaatsen. Typ de locatie in die je zojuist hebt aangemaakt op Facebook en als het goed is komt deze dan in beeld. Let op: soms kan het zijn dat het enkele dagen duurt voordat Facebook jouw aangemaakte nieuwe locatie heeft verwerkt.