Wat betekent een grijze lijn in Excel?

Wat betekent een grijze lijn in Excel?

U kunt rasterlijnen weergeven of verbergen op een werkblad in Excel voor het web. Schakel op het tabblad Beeld in de groep Weergeven het selectievakje Rasterlijnen in om rasterlijnen weer te geven of schakel het selectievakje uit om ze te verbergen.

Hoe verwijder je een lijn in Excel?

Cellen, rijen of kolommen verwijderen

  1. Selecteer de cellen, rijen of kolommen die u wilt verwijderen.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer de gewenste optie voor verwijderen, bijvoorbeeld Cellen verwijderen en omhoog verplaatsen, Cellen verwijderen en naar links verplaatsen,Rijen verwijderen,of Kolommen verwijderen.

Hoe maak je achtergrondafbeelding?

Beweeg de muis vanuit het startscherm naar rechtsonder en vervolgens omhoog en klik vervolgens op Instellingen. Klik op Personaliseer. Klik op een van de verschillende keuzes voor achtergrondafbeelding en kies de achtergrondkleur.

Hoe maak je een achtergrondafbeelding voor uw bureaubladachtergrond?

Klik op een van de verschillende keuzes voor achtergrondafbeelding en kies de achtergrondkleur. Merk op dat de rechtsonderkeuze dezelfde afbeelding is die u hebt gekozen voor de bureaubladachtergrond, voor het geval u ze dezelfde afbeelding wilt maken. Dit is de enige manier om uw eigen afbeelding te gebruiken voor de startschermachtergrond.

Hoe kies je een achtergrondkleur uit de vervolgkeuzelijst?

Klik op het pijltje bovenin de lijst Locatie van afbeelding en kies voor Vaste kleuren uit de vervolgkeuzelijst. Je krijgt nu een overzicht met standaardkleuren waaruit je kunt kiezen. Door op een van de kleuren te dubbelklikken stel je deze als achtergrondkleur in.

Hoe kunt u de achtergrondkleur toevoegen of wijzigen?

De achtergrondkleur toevoegen of wijzigen Ga naar ontwerp > Paginakleur. Kies de gewenste kleur onder themakleuren of standaardkleuren. Als u de gewenste kleur niet ziet, selecteert u meer kleuren en kiest u een kleur in het vak kleuren.