Waarom gaan iPhone kabels zo snel kapot?

Waarom gaan iPhone kabels zo snel kapot?

Oververhit en lang opladen Deze nepkabels gaan in de regel nog veel minder lang mee en ze kunnen kuren vertonen. Dan krijg je een melding in je scherm als ‘deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd en werkt mogelijk niet goed met deze iPhone’.

Welke oplader iPhone 7?

iPhone blijft werken met bestaande lichtnetadapters en USB-A-naar-Lightning-kabels, zoals die bij eerdere modellen zijn meegeleverd. iPhone-modellen bevatten nu een nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel die snel opladen ondersteunt en compatibel is met USB-C-lichtnetadapters en computerpoorten die u mogelijk al hebt.

Waarom zijn Apple kabels zo duur?

Apple certificatie Deze originele kabels zijn door Apple zelf geproduceerd. Het kan ook zijn dat een kabel gecertificeerd is door Apple. De prijs van een originele Applelader ligt rond de 25 euro. Dan is hij door een andere fabrikant dan Apple gemaakt, maar bevat hij een chip die door Apple wordt geleverd.

Hoe weet ik of oplader defect is?

Meestal merkt u dat op een bepaald moment de accu niet meer oplaadt. Dit is een teken dat de adapter geen stroom meer levert aan de laptop en dat deze dus defect is. In veel gevallen begint het defect met het af en toe uitvallen van een laptop adapter. U merkt dan dat hij het soms even niet doet maar daarna wel weer.

Kan je een acculader repareren?

Ook voor lader reparaties kunt u bij Hoekman Batterij Service terecht. Wij repareren alle merken laders. Hiervoor geven wij eerst een kosten indicatie. De reparaties worden zowel op locatie als in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Welke adapter voor Apple Watch 7?

U hebt ook een van deze lichtnetadapters nodig: Apple USB-C-lichtnetadapter van 18 W, 20 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W of 96 W. Een vergelijkbare USB-C-lichtnetadapter van derden die stroomvoorziening via USB (USB-PD) met 5 W of meer ondersteunt.

Wat is een goede iPhone oplader?

Voor de meeste mensen is de usb-c-lichtnetadapter (20 Watt) de beste iPhone-oplader. Deze beschikt bijvoorbeeld over snelladen, waardoor je accu lekker snel vol zit. Dankzij de usb-c-aansluiting is de iPhone-lader bovendien toekomstbestendig.