Waar vind ik mijn reserveringsnummer bij TUI?

Waar vind ik mijn reserveringsnummer bij TUI?

Je reserveringsnummer vind je terug op de bevestiging die je ontvangen hebt na het boeken van je vakantie. Dat nummer bestaat uit 9 cijfers, startend met een 0 (Bijvoorbeeld 017123456). Om in te loggen is het noodzakelijk dat je de familienaam van de hoofdreiziger gebruikt.

Wat is de boekingsnummer?

Een boekingsnummer is een nummer dat een bepaalde transactie in een boekhouding aangeeft. Door elke transactie een bepaald nummer te geven, kunnen transacties aan elkaar gekoppeld worden. Bij elke transactie is er sprake van twee verschillende boekingen: een creditboeking en een debet boeking.

Kan boeking niet vinden TUI?

Geeft de TUI app “Sorry, we kunnen deze boeking niet vinden” aan, controleer dan de inloggegevens nogmaals. Als de TUI app aangeeft “Je boeking wordt nog niet ondersteund” dan heb je wellicht één van de uitgesloten reizen geboekt.

Hoe inloggen bij TUI?

In Mijn TUI kun je op 2 manieren inloggen: met een e-mailadres en wachtwoord en met een achternaam en boekingsnummer. Bij deze laatste optie worden alleen de gegevens van de, via het boekingsnummer ingegeven, boeking getoond.

Kan niet inloggen op mijn TUI?

Lukt het nog steeds niet om in te loggen, neem dan contact op met het TUI Customer Services Center of ga langs bij het boekingskantoor waar de reis is geboekt. Contactgegevens vind je onder Service & Contact. Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Waarom werkt de TUI app niet?

Heb je problemen met het laden van pagina’s in de TUI app, dan heeft dit mogelijk te maken met de netwerkverbinding. Controleer het netwerk en probeer het opnieuw. Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Waar vind je het reserveringsnummer Ryanair?

Uw reserveringsnummer staat in de e-mail met het reisoverzicht die u hebt ontvangen ten tijde van de boeking.

Kan niet inloggen op My TUI?

Kan niet inloggen op TUI?

Hoe inchecken bij Tuifly?

Bij TUI fly kies je zelf hoe je wil inchecken. Uiteraard heten we je van harte welkom aan de balie op de luchthaven, maar je kunt ook snel en eenvoudig online inchecken. Je ontvangt direct je boardingpass. Op de luchthaven hoef je dan alleen nog je bagage af te geven bij de baggage drop off.

Kan niet inloggen TUI?

Lukt het nog steeds niet om in te loggen, neem dan contact op met het TUI Customer Services Center of ga langs bij het boekingskantoor waar de reis is geboekt. Contactgegevens vind je onder Service & Contact.