Waar ligt mijn pakket?

Waar ligt mijn pakket?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Hoe lang duurt het voordat DHL bezorgt?

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket? Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag. Vanwege het coronavirus kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming.

Waar levert DHL als je niet thuis bent?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.

Waar kan ik DHL Express inleveren?

Wist u dat u ook uw DHL Express zending kunt afgeven op een DHL Service Point?

 • Ga naar de DHL Service Point Locator, type uw plaatsnaam in of de vier cijfers van uw postcode en u ziet direct waar voor u het dichtsbijzijnde DHL Service Point ligt.
 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Pakket of aangetekende brief volgen (met track & trace)

  1. Zorg dat je de barcode van de zending bij de hand hebt. Je vindt die code op het verzendbewijs of bijvoorbeeld in de e-mail van de online winkel waar je een aankoop hebt gedaan.
  2. Vul de barcode in.
  3. Vul de postcode van de ontvanger in.
  4. Klik op ‘Zoeken’.

  Hoe laat komt DHL in mijn wijk?

  Wij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. De exacte levertijden kunnen verschillen per dag. Dit is afhankelijk van de pakketgrootte en het afleveradres.

  Waar gaat mijn pakket heen als ik niet thuis ben?

  Niemand thuis bij het bezorgen van je pakket? Dan wordt je pakket afgegeven bij de buren of bij een PostNL-punt. In je e-mail en in de PostNL-app vind je een track & trace code. Met deze code kun je zien waar je je pakket kunt ophalen of vul de code hieronder in.

  Waar is mijn pakket internationaal?

  Met Track & Trace kunt u uw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als u wilt weten waar het zich precies bevindt, vult u uw unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet u dan of uw item onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.

  Wie doet uitvoeraangifte?

  Wie maakt de uitvoeraangifte Een douanevertegenwoordiger kan iemand vertegenwoordigen voor het doen van een aangifte te uitvoer. Vaak kan een uitvoeraangifte “op afstand” gedaan worden en hoeven de goederen niet fysiek langs een douanekantoor.

  Wat is een IMA douane?

  Bij binnenkomst van goederen die van buiten de EU komen en bestemd zijn om in de EU te blijven, is er sprake van invoer. Deze invoer wordt geregeld door het opmaken van invoerdocumentatie (IM-A document).