Waar komt Virgin Atlantic vandaan?

Waar komt Virgin Atlantic vandaan?

Virgin Atlantic Airways, meestal Virgin Atlantic genoemd, is een van de luchtvaartmaatschappijen van Richard Branson’s Virgin Group, dat langeafstandsvluchten uitvoert tussen Londen en Noord-Amerika, de Caraïben, Afrika, Azië en Australië….

Virgin Atlantic Airways
Website (en) Virgin Atlantic
Portaal Luchtvaart

Hoe heten het platenlabel en de vliegtuigmaatschappij van Richard Branson?

Met Virgin begon de Britse ondernemer Richard Branson het ene na het andere avontuur: van platenlabel en vliegmaatschappij tot ruimtevaart voor de gewone man. Hoe Branson zijn bedrijf liet uitgroeien tot een van de bekendste merken ter wereld.

Wat is Virgin voor bedrijf?

Virgin Group is een Britse holdingmaatschappij, opgericht door en in het bezit van de excentrieke miljardair Richard Branson….Virgin Group.

Virgin Group plc
Oprichting 1968
Sleutelfiguren Richard Branson (CEO)
Hoofdkantoor Londen, Verenigd Koninkrijk
Producten Amusement, platenlabels, luchtvaartmaatschappij, detailhandel, internet

Wat heeft Richard Branson gedaan?

Richard Charles Nicholas Branson (Blackheath (Londen), 18 juli 1950) is een Brits zakenman, de oprichter van de Virgin Group, een groep die verschillende ondernemingen onder zich heeft. Voor een volledige lijst van bedrijven, zie Virgin Group.

Hoe rijk is Branson?

Dankzij zijn ondernemingen heeft Branson een aardig zakcentje verdiend. Forbes schat zijn vermogen op ruim 4 miljard euro. De waarde van Virgin Group wordt geschat op bijna 19 miljard euro.

Wie is de eigenaar van Virgin?

Virgin Group is een Britse holdingmaatschappij, opgericht door en in het bezit van de excentrieke miljardair Richard Branson.

Waar is Richard Branson rijk mee geworden?

Bedrijven. Branson werd bekend door zijn Virgin Records-platenlabel, dat hij startte in 1970 – toen hij nog studeerde – en dat met de eerste plaat, gemaakt door multi-instrumentalist Mike Oldfield, meteen een wereldwijde hit scoorde.

Waar woont Richard Branson?

Moskito Island is sinds 2007 eigendom van de excentrieke miljardair Richard Branson en ligt 3,5 kilometer van zijn andere privé-eiland, Necker Island, dat hij kocht in 1978.

Waar ligt Necker?

Necker Island (Hawaïaans: Mokumanamana, “vertakt eiland”) is een onbewoond eiland in de keten van Hawaïaanse eilanden in de noordelijke Stille Oceaan, op ongeveer 249 km ten noordwesten van Niihau en 690 km van Honolulu.

Waar is Richard Branson rijk van geworden?


https://www.youtube.com/watch?v=7cEXq-FMGg8