Kun je je PopSocket ook op de hoes doen?

Kun je je PopSocket ook op de hoes doen?

Popsockets schoonmaken en opnieuw vastmaken. Laat de basis van de popsocket drie seconden onder koud water lopen. Je popsocket is klein en al heel plakkerig, dus je hebt niet veel water nodig om hem schoon te maken en het te helpen opnieuw vast te plakken.

Kan een PopSocket op een siliconen hoesje?

De Popsocket kan je gemakkelijk meerdere keren opnieuw plakken wanneer het niet goed zit bijvoorbeeld. Tevens kan je het gebruiken op verschillende telefoonhoesjes, waaronder gel hoesjes.

Waar PopSocket bevestigen?

In principe kan je het platform overal op de achterzijde van het toestel aanbrengen. Ook kan je een PopSocket op telefoonhoesjes aanbrengen indien deze een vlak oppervlak hebben. Zorg ervoor dat je de PopSocket aanbrengt op een schoon oppervlak voor het beste resultaat.

Hoe scherm vergrendelen Samsung?

Je kunt een schermvergrendeling instellen om je Android-telefoon of -tablet te beveiligen….Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Hoe kan je een popsocket verwijderen?

Een popsocket verwijderen

  1. Duw de bovenkant van de popsocket naar beneden als hij naar boven is getrokken. Probeer je popsocket niet van je apparaat te verwijderen als hij nog naar boven getrokken is.
  2. Werk je nagels onder de basis van de popsocket.
  3. Trek de popsocket langzaam van je telefoon af.

Waarom pop socket?

Je hebt veel meer grip om je telefoon vast te houden dankzij deze extra uitstulping op de achterzijde van je smartphone. Hierdoor hoef je je toestel minder krampachtig vast te houden en kun je op iets ontspannen wijze een selfie schieten.

Wat moet je doen als je popsocket niet meer plakt?

Plakt niet: Als je PopSockets product niet meer plakt, volg dan de onderstaande stappen om de zelfklevende gel op je PopSockets product te reactiveren. Stap 1: Spoel de PopSockets plakgel af met water. Stap 2: Laat de gel aan de lucht drogen voor 10 minuten.

Welke popsocket?

De 8 Beste Popsockets

1 PopSockets PopGrip – Enamel Donut Pink €27.4
2 PopSockets PopGrip – Soccer Ball €9.99
3 Popsockets – Blue Nebula €10.99
4 Glitter Morning Haze €19.95
5 Popsockets – Rose Marble €10.99

Hoe vergrendel ik mijn scherm?

Vergrendel de computer met de sneltoets Windows+L. Druk op het toetsenbord dus eerst op de toets met het Windows-logo en dan op de letter L, terwijl de Windows-toets ingedrukt blijft.