Kan je prepaid creditcard?

Kan je prepaid creditcard?

Met een prepaid creditcard kun je op plekken betalen waar je normaal gesproken ook met een creditcard kunt betalen. Het verschil is dat je een prepaid creditcard alleen kunt gebruiken bij voldoende positief saldo op de gekoppelde bankrekening.

Hoe vraag ik een prepaid creditcard aan?

Je kunt de prepaid creditcard online aanmaken op de website van VIABUY. Bij VIABUY kun je gemakkelijk geld overmaken naar de kaart met iDeal of een andere betaalmethode. Je kunt met de prepaid creditcard MasterCard vrijwel overal ter wereld terecht.

Hoe werkt een prepaid creditcard?

De voorafbetaalde – of in het Engels prepaid – betaalkaart werkt eenvoudig: Je moet eerst een bedrag op de kaart opladen voordat je het kan uitgeven. Voor wie nog geen vast inkomen heeft of wie zichzelf wil beschermen tegen het maken van schulden is ze een goed alternatief.

Hoe Moet ik een prepaid kredietkaart aanvragen?

Om een prepaid kredietkaart aan te vragen moet u minstens 18 jaar oud zijn, Belg zijn of een permanente verblijfsvergunning in België hebben. U kunt uw aanvraag online doen en de kredietkaart bij uw thuis ontvangen, of u kunt sommige kaarten zelfs in een kiosk kopen.

Wat is een prepaid creditcard?

De prepaid creditcard is een kredietkaart waarbij je op voorhand een bepaald bedrag op je kredietkaart stort. Bij het systeem van de prepaid creditcard kan je dus geen schulden maken; je hebt immers al vooraf een bedrag op de kaart gestort. Je kan de prepaid creditcard opwaarderen door er meer geld op te storten.

Hoe kan ik een prepaidkaart aanvragen?

Hoe kan ik een prepaidkaart aanvragen? Om een prepaid kredietkaart aan te vragen moet u minstens 18 jaar oud zijn, Belg zijn of een permanente verblijfsvergunning in België hebben. U kunt uw aanvraag online doen en de kredietkaart bij uw thuis ontvangen, of u kunt sommige kaarten zelfs in een kiosk kopen.

Waar kun je prepaid creditcard kopen?

In Nederland kan je een prepaid creditcard in Primera, Albert Heijn en veel meer winkels met contant geld kopen. Winkels zoals Primera bieden prepaid kaarten zoals de Paysafecard en Lebara Online. Ook kun je een prepaid creditcard bij AH kopen; ook dit is vaak de Paysafecard.