Kan je plakken in Exam net?

Kan je plakken in Exam net?

Ik waardeer de vele functies die Exam.net en ben vooral erg te spreken over: De keuze in het niveau van examenbeveiliging. De mogelijkheid om te kopiëren en plakken of een pdf te gebruiken bij het maken van examenvragen.

Wat ziet TestVision?

TestVision neemt de beveiliging en de monitoring ‘achter de schermen’ voor haar rekening, zoals: Directe opslag van de antwoorden op de server, zodat bij stroomuitval of een haperende internetverbinding geen toetsdata verloren gaan. Na opnieuw opstarten en aanmelden, gaat de kandidaat verder waar hij was gebleven.

Wat kan Ans zien?

Het systeem registreert alleen wat er te zien is in de ruimte waar je het tentamen maakt en welke bewegingen je maakt. Bepaalde bewegingen die je met je hoofd of handen maakt, kunnen door het systeem worden gedetecteerd als onregelmatig.

Wat is Exam net?

Dit is het digitale toetssysteem waarin jullie toetsen of schoolexamens gaan maken. Je moet je toets of het schoolexamen maken op je computer, dit programma werkt niet op je telefoon. Met je telefoon moet je, tijdens het maken van een toets, ingelogd zijn in teams, zodat de docent jou kan zien via videobellen.

Hoe download je Exam net?

Klik op deze link: https://support.exam.net/#/seb Hier kies je voor het soort apparaat dat je gebruikt. Een Windows PC/Laptop of macbook werkt het makkelijkst, maar een Apple iPad werkt ook. Gebruik je een iPad, scroll dan door naar iOS. Een Android tablet werkt helaas niet!

Hoe stel je een examen op?

Een schriftelijk examen opstellen Combineer verschillende vraagsoorten: essayvragen, kort antwoord-vragen en/of gesloten vragen. Plaats vragen van hetzelfde type bij elkaar (gesloten vragen bij elkaar en open vragen bij elkaar). Zet de gesloten vragen vooraan.

Wat zijn Keuzedelen in het mbo?

Een mbo-opleiding uit drie onderdelen: een basisdeel, een profieldeel en een keuzedeel. Met een keuzedeel kan de student zich verbreden, verdiepen of voorbereiden op een vervolgopleiding. Het volgen van een keuzedeel is verplicht. Wel heeft de student een grote mate van vrijheid in welke keuzedelen hij kiest.

Wat zijn Keuzedelen op het mbo?

Keuzedelen zijn een verrijking die bovenop de kwalificatie komt. Keuzedelen zijn verplicht om een mbo-diploma te halen. Een student heeft een grote mate van vrijheid voor welke keuzedelen hij/zij kiest. Kwalificatie en een of meer keuzedelen samen vormen een mbo-opleiding.