Kan je een vliegticket kopen zonder paspoort?

Kan je een vliegticket kopen zonder paspoort?

Heb ik een paspoort nodig om te boeken? Dit kan per aanbieder (luchtvaartmaatschappij of reisagent) en per route verschillen. Voor binnenlandse vluchten is vaak geen paspoort nodig en kan worden volstaan met een ander legitimatiebewijs.

Welke gegevens heb je nodig om te vliegen?

Namen op uw vliegticket dienen volledig gelijk te zijn aan de gegevens op uw paspoort of identiteitskaart! Dit geldt voor uw achternaam en eerste volledige voornaam. Geeft u bij boeking daarom de correcte gegevens door.

Wat heb je nodig om een vliegticket te kopen?

Om een vliegticket te boeken zijn er persoonlijke gegevens nodig, zodat er contact met je kan worden opgenomen….Vliegtickets boeken: Wat heb je nodig?

  • Je geslacht.
  • Voornaam en achternaam zoals in je paspoort.
  • Geboortedatum.
  • Adresgegevens.
  • E-mailadres.
  • Telefoonnummer.

Wat is de beste dag om een vliegticket te boeken?

Wat de goedkoopste dag is om te boeken is afhankelijk van de bestemming waar je naartoe vliegt. Wereldwijd, dus zonder rekening te houden met de bestemming, is boeken op vrijdag veruit het voordeligst, gevolgd door de donderdag. Zoek je naar een specifieke bestemming, kijk dan ook even naar de boekdagen per contintent.

Wat heb je nodig voor het boeken van een vliegticket?

Welke gegevens nodig om vakantie te boeken?

Voornaam, achternaam en geboortedatum conform paspoort. Uw adresgegevens, emailadres en telefoonnummer. U bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van de juiste gegevens.

Hoe boek je een vliegticket om?

Omboeken, hoe werkt dat? Als je een vliegticket wilt omboeken moet je contact opnemen met de reisorganisatie waarbij je de reis hebt geboekt. Heb je een los vliegticket bij een luchtvaartmaatschappij geboekt, dan moet je contact opnemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij voor het omboeken van je vliegticket.

Welke naam opgeven vliegticket?

Namen op uw vliegticket dienen volledig gelijk te zijn aan de gegevens op uw paspoort of identiteitskaart! Dit geldt voor uw achternaam en eerste volledige voornaam. Geeft u bij boeking daarom de correcte gegevens door. 1e voornaam volgens paspoort, dit kan dus afwijken van de roepnaam!