Kan je een brief naar een postkantoor sturen?

Kan je een brief naar een postkantoor sturen?

Hoe werkt het? Je kunt een brief op verschillende manieren frankeren en versturen. Gefrankeerde brieven post je in de oranje PostNL-brievenbussen of geef je af op het Postkantoor.

Kan iemand anders mijn post ophalen?

Wil je je pakket laten ophalen door iemand anders? Dat kan alleen met het kaartje dat je krijgt van de bezorger. Degene die jouw pakket komt ophalen moet zich altijd legitimeren.

Kan je je post ophalen?

Of een poststuk waarvoor je je moet legitimeren? Je kunt je post dan binnen 14 dagen afhalen op een PostNL-punt in de buurt. Wil je jouw (internationale) poststuk volgen gebruik dan track & trace.

Waar kan je brieven op de post doen?

Met onze handige locatiewijzer vind je snel een brievenbus in de buurt:

  • Ga naar postnl.nl/locatiewijzer.
  • Vul je postcode, straat of plaats in.
  • Kies bij ‘Wat wilt u doen? ‘ voor de optie ‘Brief posten’
  • Bekijk de gevonden brievenbussen op volgende van ‘meest dichtbij’

Kan iemand anders mijn pakket aannemen?

Voor het ophalen van een pakket is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig. Er zijn webshops die het pakket vanaf het DHL punt alleen aan jou willen afgeven. Soms zijn deze pakjes extra verzekerd en is een handtekening van de originele ontvanger vereist.

Waar kan ik post ontvangen?

Ja, dat kan, maar dat moet u zelf regelen. De gemeente stuurt de post altijd naar het adres waar u ingeschreven staat of naar een fysiek briefadres dat u officieel hebt opgegeven. Als u uw post in een postbus wilt ontvangen, dan moet u een postbus aanvragen bij een bedrijf dat post bezorgt. Bijvoorbeeld PostNL.

Kan je geld opsturen?

Het versturen van geld in een pakket is verboden Geld (wettig betaalmiddel – bankbiljetten, bankbiljetten, valuta, munten) en reischeques worden beschouwd als verboden voor vervoer.

Waar brief op de post doen?

Ga naar www.postnl.nl/locatiewijzer. De Locatiewijzer opent. Tik bovenaan op Typ postcode, straat of plaats. Vul het adres in waar u zich op dat moment bevindt.

Hoe kan ik mijn post versturen?

Je post kunt je op verschillende manieren versturen. Kies de manier die bij je past: online, met postzegels of via een PostNL-locatie. Wij bezorgen je brievenbuspost vijf dagen per week door heel Nederland. Zakelijke post versturen? Ontdek de voordelen van Mijn PostNL.

Hoe kan je een pakket retourneren?

Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Heb je van de afzender al een retourlabel ontvangen, dan hoef je verder niets te betalen. Zo niet, dan betaal je de normale verzendkosten voor een pakket. Je kunt natuurlijk ook zelf alvast een verzendlabel aanmaken.

Hoe kan ik een pakket retour sturen?

Pakket retour sturen | PostNL. Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-locatie of meegeven aan de bezorger aan de deur. Een pakket retourneren is heel eenvoudig.

Waar kan ik je pakket versturen?

Pakket versturen? Bekijk de tarieven PostNL-punt dichtbij . Bereid je pakket online voor of via een PostNL-punt. Verstuur je pakket onlineof via de PostNL-appen bespaar € 0,50 per pakket. Maak online je verzendlabel aan. Vul de gegevens van de ontvanger in en betaal met iDeal. Print je verzendlabel zelf en breng daarna je pakket naar een