Is PasNL veilig?

Is PasNL veilig?

Heb een heleboel gratis apps geprobeerd, deze steekt er met kop en schouders bovenuit, als je een app zoekt die veilige opslag heeft en makkelijk in het gebruik is zou ik deze zeker proberen, echt een aanrader.

Hoe Stocard installeren?

Hoe kan ik mijn klantenkaarten toevoegen aan Stocard?

 1. Open de Stocard-app en klik op de knop “+” in de rechterbovenhoek (iOS) of de rechterbenedenhoek (Android) van het scherm.
 2. Schrijf de naam van de uitgever van de klantenkaart in het zoekveld of zoek de naam in de lijst.

Hoe zet ik mijn klantenkaarten op mijn smartphone?

Een kaart toevoegen

 1. Open de app.
 2. Er wordt gevraagd de eerste kaart toe te voegen.
 3. Een lijst met mogelijke opties komt tevoorschijn.
 4. Zoek in de lijst de klantenkaart die u wilt toevoegen.
 5. Tik op het bedrijf of de instantie waarvan u een klantenkaart wilt toevoegen.
 6. Stocard wil toestemming om een foto te maken.

Wat kost Stocard?

Voor de eerste 10.000 gebruikers zijn er geen kosten aan verbonden. Behoor je tot de eerste 10.000 aanmeldingen, dan kun je de Stocard Mastercard voor altijd gratis gebruiken. Voor gebruikers die zich later aanmelden, geldt een automatische betaling van €1,49 per maand.

Is Stocard veilig?

Betalen met Stocard is veiliger dan contanten of plastic kaarten . Elke transactie wordt beschermd door een reeks robuuste beveiligingsfuncties, zodat je volledig zelfverzekerd kunt zijn bij het betalen.

Is de OK-app gratis?

De OK-app is de gratis app die je voordeel en gemak biedt. Voeg eenvoudig pasjes, klantenkaarten, cadeaukaarten, kortingsbonnen en tickets toe.

Van wie is Stocard?

Emile Muijsson (Stocard): ‘We hoeven ons niet als betaalapp te bewijzen’ Mobiele wallets hangen al een tijd boven de betaalmarkt. Grote jongens worden nauwlettend gevolgd, maar ook klantenkaartapp Stocard zet een eerste stap richting een multifunctionele wallet.

Is betalen met Stocard veilig?

Hoe werkt een Stocard?

Eigenlijk is het gebruik van de app zo simpel als het gebruik van een klantenkaart in de winkel. Je klikt in de app op de rode cirkel met het witte plusje. Vervolgens kies je van welke winkel je de klantenkaart je toe wil voegen en als laatste stap scan je de streepjescode of vul je je kaartnummer in.

Is de OK app betrouwbaar?

De kans is groot dat je je nu afvraagt of dit allemaal wel veilig is. Volgens de app zelf wel. De app kun je namelijk alleen op je smartphone gebruiken, waar je toegangscode of vingerafdruk voor de eerste beveiliging zorgt. Ook is de app uniek gekoppeld aan je OK-account, waar al je gegevens opgeslagen zijn.

Waarom werkt Stocard niet meer?

De klantenkaartenapp Stocard-app is uit de App Store verdwenen. De makers hebben nog geen verklaring gegeven waarom de app is weggehaald. Apple zou daarbij het initiatief hebben genomen. Update 20 juli 2020: Stocard heeft gereageerd, het zou gaan om een technisch probleem waar nog aan wordt gewerkt.

Hoe zet ik mijn klantenkaarten op mijn iPhone?

Een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegen aan Apple Wallet op een iPhone

 1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
 2. Tik op ‘Zet in Apple Wallet’.
 3. Volg de instructies op het scherm.
 4. Tik zo nodig op ‘Voeg toe’ in de rechterbovenhoek.

Kan Stocard niet openen?

Log in op je geregistreerd account om je kaarten te herstellen vanuit de cloud. Als je kaarten plots verdwenen zonder dat je Stocard opnieuw installeerde of van apparaat hebt veranderd, kun je contact opnemen met ons supportteam via [email protected] zodat we kunnen onderzoeken wat er gebeurd is.