Is leasen in Duitsland goedkoper?

Is leasen in Duitsland goedkoper?

In Duitsland zijn de lease auto’s goedkoper dan in Nederland. Mag/kan ik als Nederlander zijnde een lease contract afsluiten in Duitsland.

Kan ik als Belg auto leasen in Nederland?

U kunt vrij van BTW leasen als u als Belgische belastingplichtige een wagen least bij een Nederlandse maatschappij. Deze techniek is beter gekend onder de benaming cross-borderleasing of intracommunautaire leasing en is perfect legaal.

Kan ik als Nederlander in Duitsland een auto leasen?

De werking van een auto leasen in Duitsland Het is mogelijk om zowel zakelijk als privé een auto in het buitenland te leasen. Je kunt dan ook terecht bij een van de vele Duitse autodealers voor het afsluiten van een leasecontract. Een mogelijkheid is het rijden van een auto met een buitenlands kenteken in Nederland.

Wat kost een Golf GTI leasen?

2.0 TSI GTI Performance

Looptijd Slottermijn Lease p/m
60 mnd € 5.900 € 484
48 mnd € 8.850 € 533
36 mnd € 11.800 € 610

Kan ik auto leasen in Duitsland?

Wat is import lease?

Dan kun je eens in het buitenland kijken. Je kunt namelijk heel eenvoudig een auto importeren om deze vervolgens te leasen. Dit wordt dan ook wel import lease genoemd. Import lease kent veel voordelen, maar toch werkt het net iets anders dan wanneer je een auto leaset in Nederland.

Wat is een Buitenlandverklaring?

Ga je naar het buitenland met jouw leaseauto? Voor een aantal landen heb je een buitenlandverklaring nodig. Dit wordt gevraagd omdat de auto niet op jouw naam staat geregistreerd. In deze verklaring staat dat jij als bestuurder van de leaseauto gemachtigd bent om met de auto te rijden.

Hoe werkt een auto prive leasen?

Met private lease rij je als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van jou is. Behalve de brandstof zijn alle kosten die je aan een auto kunt hebben inbegrepen. De periode bepaal je zelf, je kunt vaak kiezen uit een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.