Hoeveel delen heeft Red Light?

Hoeveel delen heeft Red Light?

Red Light (televisieserie)

Red Light
Afleveringen 10
Seizoenen 1
Netwerk of omroep BNNVARA VTM
Zender NPO 1 VTM

Wie speelt Ingmar?

Sylvia’s relatie met de bezitterige Ingmar (Geert Van Rampelberg) is verre van gezond of gelijkwaardig. Maar ook bij Evi rommelt het thuis; de naar alcoholisme neigende politievrouw, moeder van twee kinderen, acht zich ongeschikt voor het burgerlijk bestaan.

Wie speelt Ingmar in Red Light?

Recent was hij nog te zien in de duistere film De Behandeling. In Red Light speelt Geert Van Rampelberg de rol van pooier en mensenhandelaar Ingmar Leka. Hij is zowel actief in Antwerpen als in Amsterdam.

Hoeveel gitaren heeft Brian May?

Verder heeft de gitarist gebruik gemaakt van een Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Gibson Flying V en Fender Telecaster gitaar. Bij optredens had Brian May vaak een extra gitaar mee voor het geval dat een snaar brak. Ook maakte hij soms gebruik van meerdere gitaren tijdens een concert voor verschillende nummers.

Lees ook:   Hoe maak je een goed Instagram filmpje?

Waar is serie Red Light te zien?

Red Light wordt momenteel iedere vrijdag uitgezonden, op de Nederlandse zender NPO 1. Wil jij op een ander tijdstip naar Red Light kijken? Dan kun je terecht bij NPO Start of NPO Plus. Beide diensten maken het mogelijk om afleveringen terug te kijken.

Welke dag Red Light?

Red Light is vanaf 19 februari tien weken lang elke vrijdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Waar gaat de serie Red Light over?

Red Light telt voorlopig tien afleveringen. De serie volgt drie vrouwen welke elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Het verhaal draait om een mysterieuze vermissing. De afleveringen worden geregisseerd door Anke Blondé en Wouter Bouvijn.

Wie is Jeroen Slagter in Red Light?

Dit zijn alle acteurs:

Naam Rol
Majd Mardo Jeroen Slagter
Dominique Dauwe Politieagent
Chris Nietvelt Betty
Urmie Plein Anna

Welke gitaar speelt Brian May?

De Red Special (soms ook als de Fireplace genoemd) is de speciaal gebouwde gitaar van Brian May, de gitarist van Queen. May gebruikt hem op albums en tijdens liveoptredens. De naam Red Special kwam van de roodbruine kleur van de gitaar nadat hij was bespoten met verschillende lagen van Rustins plastic coating.

Lees ook:   Hoe genees je een bepaalde ziekte?

Welke nummers heeft Brian May geschreven?

De bekendste nummers die door May werden geschreven zijn: “Now I’m Here” “’39” “Tie Your Mother Down”

Hoeveel seizoenen Red Light?

Vanavond op tv: nieuwe serie Red Light, seizoen 2 van Keeping Faith en meer. De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 februari. Vanavond gaat de nieuwe dramaserie Red Light, geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn, in première op NPO 1.

Hoe laat komt Red Light op tv?