Hoe zet ik paginanummering in Word vanaf bepaalde pagina?

Hoe zet ik paginanummering in Word vanaf bepaalde pagina?

Als alle paginanummers zijn verwijderd, ga naar Invoegen > Koptekst en voettekst en selecteer Andere pagina’s aan de linkerkant. Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies een nummer positie.

Waar begint paginanummering boek?

Met de paginanummering is het heel eenvoudig. Pagina 1 van het binnenwerk van het boek is pagina 1. Niet het schutblad dus, maar echt de eerste pagina. Natuurlijk hoef je het paginanummer niet op de eerste paar pagina’s af te drukken, maar de nummering begint wel bij 1.

Wat is een voorblad?

Een verslag begint met een voorblad. Hierop staat de titel van het verslag, je eigen naam, de klas waar je in zit, eventueel de naam van jouw docent en de datum van inlevering. Zorg ervoor dat in de titel duidelijk naar voren komt waar het verslag over gaat. Kies het liefst voor een korte en pakkende titel.

Hoe krijg je voettekst en Paginanummer?

Paginanummers toevoegen aan een kop- of voettekst

  1. Klik of tik in de kop- of voettekst, waar u de paginanummers wilt plaatsen.
  2. Ga naar Invoegen > Paginanummer.
  3. Kies een stijl.

Hoe kunt u eerste pagina gebruiken in uw document?

Opmerking: Eerste pagina afwijkend kunt u gebruiken voor de eerste pagina van elke sectie in uw document, niet alleen de allereerste pagina. In het kop- of voettekstgebied op de eerste pagina ziet u een label met de tekst Koptekst eerste pagina .

Hoe kan ik paginanummering afdrukken op uw document?

Selecteer Koptekst en voettekst sluiten of druk op Esc om af te sluiten. Paginanummering laten beginnen op pagina 3 – dubbelzijdig afdrukken. Als de eerste pagina van uw document een voorblad is, de tweede pagina is een inhoudsopgave en u wilt ‘Pagina 1’ weergeven op de derde pagina, bekijk Paginanummering starten op pagina 3 – dubbelzijdig

Hoe verwijderen paginanummers in een document?

Paginanummers later laten beginnen in een document. Ga naar Invoegen > Paginanummers. Selecteer Invoegen aantal pagina‘s voor een X van Y-opmaak. Kies een locatie. Als u paginanummers wilt verwijderen, herhaal deze stappen, maar kies Verwijderen paginanummers. Zie Paginanummering in Word voor meer informatie over paginanummers.

Hoe doe ik een paginanummer opmaken?

Selecteer het paginanummer en druk op Delete. Selecteer Koptekst en voettekst sluiten of druk op Esc om af te sluiten. Tip: Als u wilt dat de tweede pagina begint met 1 en niet 2, ga naar Invoegen > Paginanummer > Paginanummers opmaken en stel Start met onder Paginanummering in 0 en niet op 1.