Hoe zeg je tegen je vriendin dat ze moet afvallen?

Hoe zeg je tegen je vriendin dat ze moet afvallen?

Kies een rustig moment, zoals een zondag morgen wanneer je aan het ontbijten bent. Zorg ervoor dat je er de tijd voor neemt en heel belangrijk: breng het subtiel! “Je begint steeds meer een buikje te krijgen, moet je niet eens gaan sporten?”, is duidelijk geen subtiele zin om het gewicht aan te kaarten.

Wat als je vriendin dik wordt?

Uw vriendin moet zelf besluiten dat het genoeg is en dat ze vandaag iets aan haar probleem gaat doen, te beginnen met een afspraak bij de huisarts en vervolgens een diëtist. U kunt alleen met uw vriendin over haar probleem praten, als zijzelf het initiatief hiertoe neemt.

Wat als je je partner te dik vindt?

“Door in de ik-vorm en vanuit je eigen gevoel te praten. Zeg bijvoorbeeld: ‘Ik heb het idee dat je bent aangekomen en ik maak me zorgen om je gezondheid. ‘ Het is belangrijk dat je partner zich veilig voelt; maak bijvoorbeeld duidelijk dat die extra kilo’s niet het einde van de relatie betekenen.”

Hoe help ik mijn partner met afvallen?

Vraag wat jij precies kunt doen om zo goed mogelijk te helpen. Misschien wil jouw vriend(in) simpelweg een luisterend oor op moeilijke momenten, of je op de hoogte houden van de voortgang. Je kunt ook samen een gezonde maaltijd koken en eten. Of ga lekker twee keer per week sporten.

Hoe vind mijn man mij weer aantrekkelijk?

Zorg dat je man je liefde voelt door de manier waarop je met hem omgaat. Wees geïnteresseerd in de zaken waar hij in geïnteresseerd is. Hoewel je jezelf niet hoeft te dwingen om alles leuk te gaan vinden waar hij van houdt, kun je hem wel aanmoedigen om over zijn passies te praten door actief naar hem te luisteren.

Wat moet je zeggen tegen iemand die zich dik voelt?

Toon begrip voor hoe de andere zich voelt. Zeg dus niet “Stop met dat zelfmedelijden”, “Je zoekt aandacht” of “Doe niet zo flauw”. Probeer wel eens de zin “Het lijkt me zwaar om zulke gedachten te hebben”. Misschien vind je dat de andere overdrijft.

Hoe motiveer je iemand om gezond te eten?

 1. Doelen stellen en weten wat je doet. Om te beginnen moet je natuurlijk wel weten waarmee je bezig bent.
 2. Lezen. Ons helpt het enorm om boeken en artikelen over voeding te lezen.
 3. Lekker eten.
 4. Praat er met anderen over.
 5. Er bewust mee bezig zijn.
 6. Wees niet te hard voor jezelf.

Hoe kan ik mijn man weer verleiden?

 1. 1 Mannen snel opgewonden.
 2. 2 Streel zijn ego.
 3. 3 Raak hem aan.
 4. 4 Draag vrouwelijke kleding.
 5. 5 Maak jezelf begeerlijk.
 6. 6 Plaag hem.
 7. 7 Lekker ruiken.
 8. 8 Praat dirty tegen hem.

Waar valt een man op bij een vrouw?

Een vrouw die wat hulp nodig heeft is de ultieme droom van mannen omdat het hen de perfecte kans geeft om zich als een echte man op te stellen tegenover de vrouw. Wanneer je een man om hulp vraagt en daarna met een flirterig lachje bedankt is de kans groot dat hij er alles aan zal doen om jouw nummer te bemachtigen.