Inhoudsopgave
Hoe werkt Goboony?
Het werkt als volgt:
- Zodra de verhuurders een reserveringsaanvraag accepteren, gaat er een betaalverzoek naar de reiziger om de (aan)betaling over te maken.
- Betalen huurders niet na 72 uur, dan vervalt de reservering.
- Zodra de huurder betaald heeft, is de boeking definitief en komt er een huurcontract tot stand.
Hoe verdient Goboony?
En wat verdient Goboony aan jouw verhuur? En natuurlijk verdient Goboony ook geld aan jouw verhuur. Logisch natuurlijk want ze zetten een laagdrempelig platform neer om zo het verhuren van campers te bevorderen. Goboony vraagt aan de huurder een service fee van 17,5% van de totale boekingssom.
Wat kost verhuren via Goboony?
Het maken van een account is kosteloos. Het plaatsen van een advertentie is ook kosteloos, je mag hierbij zelf de prijzen bepalen voor je camper. De dagprijs die jij wil ontvangen, is ook de prijs die je instelt in de advertentie. We vragen aan de huurder een service fee van 17,5% van de totale boekingssom.
Hoeveel verdien je met Goboony?
Je kan tot wel €10.000,- per jaar verdienen. Met dat geld kun je bijvoorbeeld alle onkosten van je camper betalen, of je kan het geld opzij zetten om een andere toffe reis te maken. Je kunt bijdragen aan de camperdroom van iemand anders. En je leert daarbij ook nog eens mensen kennen die ook fan van het camperen zijn.
Wat verdient Goboony?
De huurder betaalt de servicekosten als onderdeel van de huurprijs. Daarnaast betaalt de reiziger €35 boekingskosten. Hiermee garanderen we persoonlijke service en is de huursom verzekerd. De servicefee is dus niet 17,5% van de dagprijs maar de dagprijs is 82,5% van het totaalbedrag.
Hoe vaak wordt een camper verhuurd?
Campers staan gemiddeld 48 weken per jaar stil en dat geeft de mogelijkheid om veel te verhuren. Het aantal nachten dat er particulier wordt verhuurd stijgt enorm en de groep camperaars wordt steeds jonger. Waar bijna driekwart van de campereigenaren ouder is dan 50, zijn de meeste huurders een stuk jonger dan 50.