Hoe verklein je een armband?

Hoe verklein je een armband?

U kan niet alle soorten armbanden zomaar verkleinen. Bij een armband met schakels kan u er een of meerdere schakels tussenuit halen om de armband kleiner te maken. Bij andere types armbanden, zoals bijvoorbeeld een slavenarmband, zal u een beroep moeten doen op een ervaren juwelier.

Kan je een Buddha armband kleiner laten maken?

Helaas zijn die niet te verkleinen.

Hoe maak je je Buddha to Buddha schoon?

Gebruik nooit chemicaliën van welke aard dan ook om jouw Buddha to Buddha items schoon te kunnen maken. Indien nodig kun je jouw sieraad voorzichtig reinigen met water en zeep. Let op: dit geldt niet voor leren items, koord, hout en sieraden met stenen. Droog het vervolgens met een zachte doek.

Kan je douchen met Buddha to Buddha ring?

Draag je Buddha to Buddha sieraden niet op het strand, in de douche of tijdens het zwemmen. Vermijd contact met parfum of hairspray. Vermijd contact met make-up en chemische reinigingsmiddelen. Wanneer je het sieraad niet draagt, bewaar je het in de originele geschenkverpakking, dit voorkomt beschadiging.

Kun je een Buddha to Buddha ring groter maken?

Een ring kun je niet zelf vergroten of verkleinen, dit moet je bij een goudsmid laten doen. Bij het vergroten van de ring wordt het door middel van een mal vermaakt, of eventueel een stukje edelmetaal tussen gevoegd.

Hoe draag je Buddha to Buddha?

Om het geheel rustig te houden kunt u ervoor kiezen een gladde armband te dragen. Daarnaast is een stoere ring Buddha to Buddha ook perfect te combineren met een chic sieraad.

Kun je douchen met Swarovski?

Swarovski glas of gezette stenen kunnen uit het sieraad vallen. Daarom raden wij af om die sieraden te dragen onder de douche, in het zwemband of tijdens nat huishoudelijk werk.

Kan je met een zilveren ring douchen?

Daarom is het aan te raden om je sieraden af te doen wanneer je in contact komt met deze producten, bijvoorbeeld tijdens het werk, sporten, schoonmaken en bij het zwemmen. Ook raden we je af om je sieraden te dragen tijdens het slapen en douchen. Voorkomen is beter dan genezen!