Hoe reset ik Experiabox?

Hoe reset ik Experiabox?

Handmatig je modem resetten

  1. Druk voorzichtig een paperclip of ander puntig voorwerp in het gaatje ‘reset’. Je vindt het reset gaatje naast de stroomkabel, aan de zij- of achterkant van het modem.
  2. Druk deze in tot het ‘Power’ lampje rood gaat branden.

Hoe reset ik Experia Box v10a?

Handmatige reset van de KPN Experia Box V10.

  1. Loop naar je Experia Box modem.
  2. Steek een pen of ander puntig voorwerp in het gaatje ‘Reset’ aan de achterzijde van het modem.
  3. Houd deze een aantal seconden ingedrukt. Laat de pen of ander puntig voorwerp direct los als het Power lampje rood gaat branden.

Welke lampjes moeten branden op Experia WiFi?

Power: Brandt groen: klaar voor gebruik WiFi: Knippert eerst groen en zal blauw branden: WiFi is beschikbaar. WPS: Knippert groen: zoekt verbinding met het modem. Verbinding: Brandt groen: is verbonden is met je laptop, tablet of mobiel.

Welke lampjes moeten branden op Experiabox?

De experia box v10

  • Service: De diensten zijn actief op het netwerk als dit lampje groen brandt.
  • Eco: Als dit lampje brandt, staat de energiezuinige stand aan.
  • Internet: Als dit lampje brandt, is er verbinding met internet.
  • Wireless: Als dit lampje brandt, staat draadloos internet (WiFi) aan.

Kan niet inloggen Experiabox v10a?

Weet u het wachtwoord niet meer, geef het modem dan een harde reset door met een paperclip of cocktailprikker 10 seconden het resetgaatje in te drukken. Alle lampjes lichten op en het modem gaat terug naar zijn basisinstellingen. Na enkele minuten wachten is het modem weer gereed en online.

Welke lampjes moeten branden op Experiabox V10?

Wat gebeurt er als je de router reset?

Wat gebeurt er als ik de router reset? Zodra u de router heeft gereset, worden de instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Alle aangepaste instellingen van de router (wifi naam (SSID), draadloze beveiliging, enz.) worden gewist.

Waarom modem resetten?

Na een reset wordt de router opnieuw geïnitialiseerd en is dan weer ‘als nieuw’. Dat is hetzelfde effect als het opnieuw opstarten van een computer, waarbij ook mogelijke fouten c.q. blauwe schermen verdwijnen. Indien een reset regelmatig het probleem moet oplossen, dan is de router met de firmware instabiel.

Waar vind ik beheerderswachtwoord KPN?

Gebruik het “admin” password dat je vindt achter het schuifje achterop de Super WiFi. Om aan te geven welke superwifi, het is die met het blauw knipperende lampje. Dan krijg je dit scherm te zien. Met hetzelfde admin password zou je ook via de Thuis app moeten kunnen verbinden.

Hoe Experia wifi aansluiten?

Verbind de WiFi Versterker met de Experia Box door de WPS‑knop [ ] van de WiFi Versterker 5 seconden in te drukken en daarna de WPS‑knop [ ] van de Experia Box in te drukken. De WiFi Versterker kan jouw draadloze verbinding sneller en stabieler maken of je kunt het bereik in huis vergroten.

Wat betekent Wan op Experiabox?

Bij glasvezel wordt de poort WAN gebruikt naar de FTU, de glasvezelaansluiting in de woning. De lampjes L1 en L2 geven aan of beide lijnen werken in het geval van pairbonding of L1 inhet geval van single line DSL.