Hoe maak je een online verlanglijstje?

Hoe maak je een online verlanglijstje?

De eerste stap is inloggen via Facebook of een account aanmaken. Ben je vervolgens ingelogd, dan kom je automatisch op het scherm ‘Verlanglijstje maken’. Je geeft je lijstje een naam en drukt vervolgens op ‘Lijstje maken’, nu wordt je verlanglijstje aangemaakt.

Hoe werkt lijstjestijd?

Hoe werkt Lijstjestijd? Op Lijstjestijd kan je een cadeaulijstje maken en vullen met geschenken van om het even welke webshop. Je kan je lijstje bovendien helemaal personaliseren en eenvoudig delen met al je vrienden en familie.

Hoe werkt lijstje NL?

Hoe het werkt…

  1. 1 Maak je lijstje of zoek een lijstje.
  2. 2 Voeg kadootjes toe uit honderden winkels.
  3. 3 Deel met familie en vrienden!

Wat is leuk om te krijgen voor je verjaardag?

Als kind weet je altijd genoeg te wensen voor je verjaardag….Zit er al wat bij? Niet? Dan hier nog 5 opties:

  • Naast cadeaubonnen zijn dinerbonnen natuurlijk ook altijd leuk! Kies zelf met wie je gaat en geniet van een fijn avondje uit.
  • Houd je van bloemen? Vraag je gasten daar dan om!
  • Boekennerd?
  • Geld.
  • Tijd.

Welke online geboortelijst?

Stel je eigen lijst samen Via Yes Baby, Pakske, Kadolog, geboortelijst.be of jegeboortelijst.be maak je gratis een geboortelijst op maat, helemaal zoals jij dat wil.

Wat moet ik voor mijn 25e verjaardag vragen?

Kies iets wat je belangrijk vind en maak na je verjaardag een mooie gift naar ze over. Jij een feestje, zij een feestje! Cadeaubonnen kunnen natuurlijk altijd. Bedenk van welke winkel je wel wat kan gebruiken en vraag om bonnen.

Wat moet ik op mijn verlanglijstje zetten 14 jaar?

Tieners vragen heel vaak om geld of cadeaubonnen, zeker als het gaat om kleding of accessoires kunnen ze toch het beste zelf inschatten wat ze leuk vinden. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor sportkleding en er zijn allerlei verschillende bioscoopbonnen.