Hoe maak je een nieuwe lijst op wrts?

Hoe maak je een nieuwe lijst op wrts?

Hoe maak je woordenlijsten aan? Een woordenlijst aanmaken op WRTS is heel simpel. Je klikt op de knop ‘Nieuw’, rechts naast het kopje ‘Mijn lijsten’. Bij het invoeren van een lijst zie je een paar kolommen.

Hoe kan je een lijst delen op wrts?

Lijsten delen via je publieke profiel Jouw publiek profiel vindt je onderaan in het paarse menu onder Mijn account. Staat jouw lijst niet op jouw publiek profiel, dan kun je de lijst bewerken en de optie Delen met anderen alsnog aanzetten.

Hoe verwijder je je wrts account?

(Stap 1) Ga naar Mijn account en klik op Instellingen.

  1. (Stap 2) Onderaan de pagina vind je de link Ik wil mijn account verwijderen.
  2. (Stap 3) Vul in het pop-up scherm je huidige wachtwoord in. Klik op Verwijderen en je account wordt direct door ons verwijderd.
  3. Heb je meer vragen? Laat het ons weten!

Hoe maak ik een lijst met ontwikkelaars in de keuzelijst?

Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen. Opmerking: Als het tabblad Ontwikkelaars niet op het lint wordt weergegeven, klikt u op Bestand > Opties > Lint aanpassen. Selecteer in de lijst Hoofdtabbladen het vak Ontwikkelaars en klik op OK.

Hoe maak ik een keuzelijst?

Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement). Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken. Klik op Eigenschappen > Besturingselement en stel de vereiste eigenschappen in: Typ in het vak Invoerbereik het bereik van cellen dat de lijst met waarden bevat.

Hoe maak ik een keuzelijst met waarden?

Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken. Klik op Eigenschappen > Besturingselement en stel de vereiste eigenschappen in: Typ in het vak Invoerbereik het bereik van cellen dat de lijst met waarden bevat. Opmerking: Als u meer items in de keuzelijst wilt weergeven, kunt u de tekengrootte van de tekst in de lijst wijzigen.