Hoe kan je een tweet bewerken?

Hoe kan je een tweet bewerken?

Kan ik een geplaatste Tweet bewerken? Nee. Het is niet mogelijk om een Tweet te bewerken wanneer deze eenmaal is geplaatst. Maar je kan je Tweet wel verwijderen.

Hoe zet je een tweet op Twitter?

Ga naar twitter.com/signup. Klik op de knop registreren. Het pop-upvenster Maak een account verschijnt en je wordt vervolgens door de registratieprocedure geleid. Je wordt gevraagd een aantal gegevens in te voeren, zoals je naam en telefoonnummer of e-mailadres.

Hoe kan je een Tweet verwijderen?

Een Tweet verwijderen

  1. Stap 1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Stap 2. Tik op Profiel.
  3. Stap 3. Ga naar de Tweet die je wil verwijderen.
  4. Stap 4. Tik op het icoon bovenaan de Tweet.
  5. Stap 5. Tik op Tweet verwijderen.
  6. Stap 6. Tik ter bevestiging op Verwijder.

Kan iemand zien dat je zijn Twitter bekijkt?

Het is een natuurlijk instinct om je af te vragen wie je Twitter-profiel en je tweets bekijkt, maar hoewel veel services beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk.

Hoe kan je gevoelige tweets bekijken?

Klik op het icoon meer. Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu. Ga naar je instellingen voor Privacy en veiligheid. Klik op het gedeelte Jouw Tweets en controleer het vakje naast Markeer media die je Tweet als materiaal dat gevoelig kan zijn.

Hoe werkt de hashtag op Twitter?

De hashtag (#) wordt vóór een relevant trefwoord of zinsdeel in een Tweet geplaatst om Tweets te categoriseren en eenvoudiger vindbaar te maken in zoekopdrachten op Twitter. Als je op een woord met een hashtag in een bericht klikt of tikt, zie je alle andere Tweets die deze hashtag bevatten.

Wat betekent het belletje bij Twitter?

Mobiele meldingen zijn updates en informatie die naar je mobiele apparaat worden verzonden om je op de hoogte te houden van wat er gebeurt op Twitter.