Hoe een PDF Afdrukken zonder witte rand?

Hoe een PDF Afdrukken zonder witte rand?

Samenvatting

 1. Met + maak je een nieuw pagina formaat aan.
 2. Stel alle marges in op 0mm.
 3. Hernoem ‘Naamloos’ naar ‘Pdf zonder randen’
 4. Klik op OK.

Kan een PDF niet Afdrukken?

Maak het PDF-bestand opnieuw Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak). Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan. Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.

Kan geen documenten Afdrukken?

U kunt mogelijk de afdrukhulp en probleemoplossers van Windows gebruiken om het afdrukprobleem op te lossen: Selecteer Start > Instellingen. Typ Problemen met de printer en klik vervolgens op Problemen met afdrukken vinden en oplossen.

Hoe kan ik een pagina Afdrukken?

Printen in Chrome

 1. Open Google Chrome.
 2. Ga naar de webpagina die u wilt printen.
 3. Klik rechtsboven op de drie puntjes.
 4. Klik op Afdrukken.
 5. Een voorvertoning verschijnt. Pas eventueel de instellingen, zoals de afdrukstand, aan.
 6. Klik op Afdrukken.

Hoe randloos afdrukken?

Druk een Word-document af zonder marges

 1. Klik in het document dat u zonder marges wilt afdrukken op Lay-out > Pagina-instelling functie in het Pagina-instelling groep.
 2. In de Pagina-instelling venster, wijzigt u het Top, Onder, Links en rechts naar 0 voor Marges Klik op het tabblad en klik vervolgens op OK knop.

Hoe maak ik het bestand als pdf op slaan?

Maak het PDF-bestand opnieuw Als u het oorspronkelijke bestand nog hebt waarvan de PDF was gemaakt, kunt u de pdf opnieuw maken. Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak). Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan.

Hoe druk ik een pdf op het rechter scherm?

Houd de toets ” Ctrl ” en klik op meerdere PDF-bestanden van het rechter scherm, als u meer dan een af te drukken. 4 klik met de rechtermuisknop geselecteerde PDF-bestand en klik op ” Print” aan de bovenkant van het contextmenu. Windows 7 drukt automatisch elke PDF zonder verdere input van u.

Hoe aanpassen pagina’s in een pdf?

Acrobat kan het formaat van pagina’s in een PDF aanpassen aan het geselecteerde papierformaat. Kies Bestand > Afdrukken. Kies een van de volgende opties in het pop-upmenu Pagina’s schalen: Aanpassen aan afdrukbaar gebied hiermee worden kleine pagina’s vergroot en grotere verkleind zodat ze op het papier passen.

Hoe open ik een bestand als pdf?

Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak). Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan. Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.