Heeft een iPhone infrarood?

Heeft een iPhone infrarood?

De infrarood camera is zowel op Iphone als Android toestellen beschikbaar. De camera is in staat temperaturen waar te nemen van -20 ºC tot wel 400 ºC, op een ratio van 160×120.

Hoeveel MP heeft de iPhone X?

Dubbele 12-megapixelcamera aan de achterkant Bij de iPhone X heeft deze camera twee lenzen. Beide lenzen schieten foto’s in 12 megapixel.

Is de camera van de iPhone X goed?

De camera’s hebben plek gemaakt voor de hardware van FaceID. Dit heeft verder geen negatieve gevolgen voor de bruikbaarheid van de camera’s. Bovendien zijn de camera’s van de iPhone X een stuk beter ten opzichte van de voorganger: de iPhone 8.

Welke chip heeft iPhone X?

Apple iPhone X: Apple A11 Bionic De A11 Bionic chip zagen we voor het eerst in Apple iPhone 8, 8 Plus en X.

Hoeveel megapixels heeft iPhone 11?

De iPhone 11 en iPhone 12 hebben in de basis dezelfde camera’s. Aan de voorkant zit een 12-megapixelcamera voor selfies en om te beeldbellen, en aan de achterkant zit een dubbele 12-megapixelcamera. De tweede camera heeft een ultragroothoek van 120 graden om iedereen op de groepsfoto te krijgen.

Welke chip heeft mijn iPhone?

iPhone-processoren

Toestel iPhone 13 Pro iPhone 11, iPhone SE
Processor A15 Bionic A13 Bionic
Performance cores 2 cores 3,22GHz 2 cores 2,65GHz
Efficiency cores 4 cores 1,82GHz 4 cores 1,8GHz
Grafische cores 5 4

Hoeveel MP heeft iPhone 12?

De iPhone 12 is voorzien van een 12‑MP dual camera-systeem met groothoek- en ultragroothoekcamera’s. Met nachtmodus is mogelijk om prachtige foto’s te maken op momenten met minder licht. Bij de iPhone 12 is night mode voor zowel de camera aan de voor- als achterzijde beschikbaar.