Welke foundation bij welke huidskleur?

Welke foundation bij welke huidskleur?

Heeft jouw huid een warme of neutrale ondertoon, kies dan voor een foundation met een gele ondertoon. Heeft jouw huid een koele ondertoon, kies dan voor een foundation met een roze ondertoon.

Hoe bepaal je de juiste foundation kleur?

Neem een kleur die iets donkerder of gelijk is aan jouw natuurlijke huidskleur. Als je een huidskleur hebt met een rozige ondertoon, kies je een beige of beige-roze foundation. Neigt de ondertoon van jouw huid naar geel, dan kies je beter een beige-roze of neutrale kleur om jouw huidskleur wat te verzachten.

Wat is Nude foundation?

Wat betekent nude make-up? Nude make-up is make-up die de teint perfectioneert en eruitziet ‘alsof je niets gebruikt’. Hij is ideaal voor vrouwen die van discrete make-up houden en is geschikt voor elk moment van de dag, vooral overdag.

Welke Charlotte Tilbury foundation?

Afhankelijk van jouw huidtype en persoonlijke voorkeur, kan er gekozen worden voor een hevige dekking die alle oneffenheden camoufleert. Een natuurlijke look creëer je daarentegen met een luchtigere variant. Zo voelt de Light Wonder foundation van Charlotte Tilbury zeer licht aan.

Wat is de fijnste foundation?

De best geteste foundation van 2022 is de L’Oréal Paris True Match Foundation – 2. C Rose Vanilla! Dit is uit de ultieme foundation test gebleken van 2022.

Wat is de lichtste foundation?

Mijn absolute favoriet is de Bourjois Healthy Mix foundation, die echt heel erg licht gaat qua kleuren. Ik draag zelf de kleur 51 maar er is zelfs een 50 die dus nog lichter is. Deze foundation heeft een medium dekking die je heel makkelijk en mooi op kunt bouwen.

Welke kleur concealer Charlotte Tilbury?

Charlotte Tilbury biedt concealers in vele kleuren, zoals roze concealers van Charlotte Tilbury voor een lichte teint, beige concealers van Charlotte Tilbury voor een medium teint en bruine concealers van Charlotte Tilbury voor een donkere teint. Zo past er bij elke teint wel een Charlotte Tilbury-concealer.

Is Charlotte Tilbury goed?

Ik ben over het algemeen erg tevreden met de producten van Charlotte Tilbury. Het is kwalitatief goede make-up en mijn huid ziet er mooi egaal uit. Ik moet wel zeggen dat het voelde alsof ik een hele dikke laag make-up op had. Ik denk dat dat voornamelijk komt door de dikke textuur van de concealer.