Wat kost een wallbox Pulsar Plus?

Wat kost een wallbox Pulsar Plus?

Bekabeling

Voedingskabel boven de 10 meter Prijs per meter (m)
1-fase – 16A (3,7 kW) € 4,50
1-fase – 32A (7,4 kW) € 6,70
3-fase – 16A (11 kW) € 8,10
3-fase – 32A (22 kW) € 10,80

Wat is powerboost wallbox?

De Wallbox Power Boost is een module voor in uw meterkast om Dynamic Load Balancing mogelijk te maken voor uw Wallbox Pulsar Plus 22kW laadstation. De Power Boost optimaliseert de energierelatie tussen uw huis en auto, om zo sneller kunnen laden wanneer er meer vermogen beschikbaar is.

Wat doet een wallbox?

Een wallbox is een contact aan de muur waarmee je de elektrische auto kunt opladen. Dat is dus eigenlijk precies hetzelfde als een laadpaal. Alleen een laadpaal staat op een paal los van een muur.

Hoe werkt de wallbox app?

De Wallbox-app is beschikbaar in PlayStore en AppStore. Scan de QR-code om de Wallbox-app te downloaden. Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om in te loggen bij de app als je al een account hebt. Voor het eerste gebruik heb je een account nodig om toegang te krijgen tot de Wallbox-app.

Hoeveel kost een wallbox?

Wat kost het? Dat brengt ons bij de vraag wat zo’n laadpaal of wallbox nu eigenlijk kost. Installatie inbegrepen kom je meestal uit op een prijs tussen 1.000 en 2.000 euro. De regel is: hoe dichter de laadpaal bij de zekeringskast staat, hoe goedkoper dit meestal is.

Wat kost een wallbox?

De wallbox of laadpaal thuis Reken tussen de € 600 en € 1.500 voor zo’n laadpaal, afhankelijk van de specificaties. Wil je een losse paal om het laadpunt ‘vrij’ neer te zetten en niet op te hoeven hangen? Die zijn al gauw € 200 extra.

Wat is een slimme wallbox?

Bij het ‘slim laden’ van een voertuig, ‘communiceert’ de lader via een dataconnectie als het ware met je auto, de beheerder en het nutsbedrijf. Met andere woorden, op het moment dat je je EV aansluit, verstuurt de lader automatisch belangrijke data, zodat het laden geoptimaliseerd kan worden.

Hoe wallbox installeren?

Je laadpaal laten installeren door een professional Het laadpunt wordt direct aangesloten op de meterkast van jouw woning of bedrijfspand. In de meterkast plaatst de installateur een aardlekautomaat en legt hij een nieuwe groep aan. Dit is om het stroomnet in jouw huis te beschermen tegen overbelasting.