Wat kost een treinticket naar Barcelona?

Wat kost een treinticket naar Barcelona?

Trein naar Barcelona v.a. € 94 enkele reis | NS International.

Wat kost de trein van Barcelona naar Valencia?

De prijs van treinkaartjes van Barcelona naar Valencia begint bij € 12,35 voor een enkele reis standaard klasse als je je kaartje van tevoren boekt. Als je je kaartje dezelfde dag boekt is het meerstal duurder, kosten kunnen variëren op basis van de tijd van de dag, de route of de klasse.

Is er een nachttrein naar Barcelona?

Nachttrein naar Barcelona Deze nachttrein wordt voorzien eind 2024. Het kan dan dus ook een overweging zijn om overdag naar Zwitserland te reizen, en in de nacht naar Barcelona. Een voordeel is dat je een deel van de reistijd kunt slapen, maar de reistijd naar deze populaire Spaanse stad zal lang blijven.

Wat kost de trein naar Spanje?

Het duurt gemiddeld 17u 41m om met de trein van Amsterdam naar Barcelona te reizen, over een afstand van ongeveer 1240 km. Er zijn normaal 4 treinen treinen per dag die van Amsterdam naar Barcelona reizen en tickets beginnen vanaf € 64.

Hoe lang duurt het met de trein naar Barcelona?

De prijzen voor treinkaartjes van Amsterdam C naar Barcelona Sants (Main Station) starten vanaf €46! Elke dag rijden er 8 treinen tussen Amsterdam C en Barcelona Sants (Main Station). De afstand is 1240 kilometer en de snelste treinreis duurt 11 uur 7 minuten.

Hoe kom ik in Barcelona?

Om naar Barcelona te komen kunt u met de trein, de bus, vliegtuig Elke dag komen er namelijk 18, 150 en 1 aan op Barcelona. Elk van deze vormen van vervoer heeft zijn eigen voordelen. Dat is waarom Kombo u helpt kiezen.

Hoe koop je een treinkaartje in Spanje?

Waar koop je treinkaartjes Treinkaartjes voor de RENFE treinen koop je in Spanje op de treinstations aan het loket en bij veel reisbureaus in Spanje. Deze reisbureaus rekenen echter commissie. Je kaartje gewoon op het station of online kopen is dan ook het goedkoopst. Je kunt ook een Interrail-kaart kopen voor Spanje.

Wat kost een treinkaartje naar Malaga?

Treintickets Amsterdam Centraal naar Málaga De prijzen voor treinkaartjes van Amsterdam Centraal naar Málaga starten vanaf €144! Elke dag rijden er 4 treinen tussen Amsterdam Centraal en Málaga. De afstand is 1888 kilometer en de snelste treinreis duurt 1 dag 45 minuten.

Wat kost een treinkaartje van Amsterdam naar Barcelona?

Er zijn normaal 4 treinen treinen per dag die van Amsterdam naar Barcelona reizen en tickets beginnen vanaf € 64….Met de trein van Amsterdam naar Barcelona.

Reistijd Vanaf 12u 17m
Prijs Vanaf € 64
Afstand 1240 km
Frequentie 4 treinen per dag
Eerste trein 07:15

Wat kost de trein van Madrid naar Malaga?

Met de trein van Madrid naar Málaga-María Zambrano

Reistijd Vanaf 2u 26m
Prijs Vanaf € 20,30
Afstand 417 km
Frequentie 10 treinen per dag
Eerste trein 07:35

Wat kost een retourtje Amsterdam?

Voor slechts € 17,50 reis je op een traject naar keuze voordelig met de trein door Nederland.