Wat is maak stereo ruimtelijk?

Wat is maak stereo ruimtelijk?

Maak stereo ruimtelijk Sinds iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 en macOS Monterey is het mogelijk om stereogeluid automatisch om te zetten naar ruimtelijke audio. Zelfs wanneer een muzieknummer of video geen Dobly Atmos ondersteund.

Wat is Hoofdtracking?

De functie dynamische hoofdtracking (ook wel Dynamic Headtracking genoemd) is een onderdeel van ruimtelijke audio bij de AirPods-oordopjes en -hoofdtelefoon. Met de functie zorgt je iPhone, iPad, Mac of Apple TV ervoor dat de audio altijd vanuit dezelfde richting komt en dus niet met je hoofd meedraait.

Hoe zet je spatial audio aan?

Hoe zet je Spatial Audio aan of uit?

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Vind uw AirPods (3e generatie), AirPods Pro of AirPods Max.
  4. Tik op de “i” naast je koptelefoon.
  5. Scroll naar beneden en schakel Ruimtelijke audio in.

Wat doet ruimtelijke audio?

Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking zorgt ervoor dat de film of video die u aan het kijken bent, klinkt alsof u in de bioscoop zit, waarbij het lijkt alsof het geluid van alle kanten op u afkomt.

Heeft Spotify ruimtelijke audio?

Vanuit het Control Center kun je nu de audio van elke app ruimtelijker maken. In principe houdt dit in dat elk programma ruimtelijke audio kan gebruiken. Op Spotify kun je bijvoorbeeld ruimtelijke audio gebruiken, maar het zal niet zo goed klinken als op Apple Music, zoals eerder vermeld.

Wat betekent ruimtelijke audio Bij AirPods?

Hoe werkt Spatial Audio?

Hoe werkt Ruimtelijke Audio? Met Spatial Audio kunt u driedimensionale audio horen van ondersteunde videos die de beweging van uw iPhone of iPad volgen. Het bootst effectief een bioscoopervaring na, waarbij geluiden van overal om je heen lijken te komen – van voren, van achteren, van opzij, zelfs boven je hoofd.

Hoe schakel je ruimtelijke audio in?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Afstandsbedieningen en apparaten’ > ‘Bluetooth’. Kies uw AirPods of Beats in de lijst. Kies ‘Kijk en hoor hoe het werkt’ onder ‘Ruimtelijke audio’. Schakel over van ‘Stereogeluid’ naar ‘Ruimtelijke audio’ voor een demonstratie van het verschil tussen beide opties.