Wat is betalen via Ogone?

Wat is betalen via Ogone?

Ogone Payments is een distribuerende Payment Service Provider en maakt het voor ondernemers dus mogelijk om zelf nog afzonderlijke overeenkomsten aft e sluiten voor de verschillende betaalmethodes binnen het afrekenproces.

Wat is Ingenico?

Ingenico is een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Als u een bestelling heeft geplaatst en over gaat tot betaling, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van Ingenico. Wanneer de betaling is voltooid, wordt u automatisch teruggeleid naar onze webwinkel.

Wat is Secure Ogone Com?

Ogone is een bedrijf dat online betalingen verwerkt. Wij helpen online retailers met duidelijke en gebruiksvriendelijke betaalpagina’s, zodat het voor u eenvoudiger is online te betalen.

Is Ingenico veilig?

Ingenico, a Worldline brand Worldline voorziet in betrouwbare en veilige oplossingen in de betaalcyclus met betaaloplossingen zoals POS, online betalingen, omnikanaal oplossingen voor betaalverwerking en acquiring en digitaal bankieren voor bijna 1 miljoen handelaars en 1,200 banken en financiële instituties.

Is Secure Ogone com betrouwbaar?

Waardeloos bedrijf Waardeloze software – s**t herkenningssystem. Werkt niet via VPN. Elk bedrijf die gebruik wil maken van Ogone voor online betalingen heeft simpelweg een vergissing gemaakt. Het kan echt niet slechter en je verlies gewoon klanten hierdoor.

Wat kost Ingenico?

Beschikbare abonnementen

Abonnement Starter (D-psp) Premium Full Service (C-psp)
Maandelijkse kosten €30,00 €50,00
Transactie-fee Ingenico ePayments kassa €0,16 €0,12
Gratis transacties 300 300
Eenmalige aansluit/opstartkosten €100,00 €160,00

Wat zijn de kosten van Mollie?

Mollie rekent een commissie per transactie. Een iDeal transactie kost bijvoorbeeld €0,29. Los hiervan zijn er geen minimum kosten, geen contracten en geen maandelijkse kosten. Je betaalt alleen voor een succesvolle transactie.