Wat betekent boost in het Nederlands?

Wat betekent boost in het Nederlands?

tijd ) Vervoegingen: geboost (volt. deelw.) een impuls krijgen, sterk bevorderen Voorbeeld: `de verkoop van het tropische drankje boostte …

Wat betekent boost geven?

naamw. (m.) Uitspraak: [bu:st] Verbuigingen: boost|s (meerv.) stoot extra energie om iets te versnellen Voorbeeld: `De bestuurders besloten om de ontwikkeling een boost te geven door te investeren in een veelbelovend jong bedrijf.

Wat betekent het woord ronduit?

ronduit – bijwoord uitspraak: rond-uit 1. zeker dat het juist is ♢ daar heb ik ronduit een hekel aan 2. in het openbaar ♢ hij zegt ronduit wat hij op zijn hart heeft Bijwoord: …

Hoeveel kost boosten op Vinted?

Boost je advertentie Op Vinted heb je de mogelijkheid om je advertentie te boosten. Dit is helaas niet gratis. Voor een klein bedrag kun je jouw verkoopadvertentie meer zichtbaar maken. Hiermee wordt jouw item bij meer Vinted gebruikers dan normaal getoond voor een bepaalde tijd.

Hoeveel kost boosten Vinted?

Uiteraard wil Vinted jou extra in de schijnwerpers zetten met jouw kleding. Dit kun je doen om ervoor te zorgen dat je item de aandacht trekt, zodat je het sneller en makkelijker verkoopt. Boosten: Voor €1,95 krijgt jouw item eens per dag, zeven dagen achter elkaar een boost zodat hij beter gevonden wordt.

Wat betekent boosten bij Vinted?

Als je een artikel boost, wordt het weergegeven bovenaan in de Vinted catalogus en feed en ook tussen de allereerste zoekresultaten van de andere leden – 1 keer per dag, voor 3 opeenvolgende dagen. Boost is een betaalfunctie. Met een boost kun je: Een speciale plek krijgen voor je artikel.

Wat is boost MTB?

Mountainbike wielen met Boost zijn in recente jaren een begrip geworden, waar de achternaaf 148mm breed is in plaats van 142mm of 135mm. De voornaaf is 110mm breed in plaats van de 100mm die tot nog toe standaard was. Met Boost naven kun je nog bredere banden erop leggen!