Waar staat serienummer Haier wasmachine?

Waar staat serienummer Haier wasmachine?

Het E-nummer vindt u aan de binnenkant van de deur of de rand van de deur. Het E-nummer vindt u bij de voorladers aan de binnenkant van de vulopening en bij de bovenladers tegen de achterkant of in het deksel.

Waar vind ik het serienummer van mijn Samsung wasmachine?

– Een kopie van de aankoopbon. – Een kopie van de sticker met de modelcode en het serienummer (zit in de deur van de wasmachine).

Hoe kom ik erachter hoe oud mijn wasmachine is?

U kunt bepalen hoe oud uw wasmachine is door naar het serienummer op het typeplaatje te kijken. Het eerste getal duidt het laatste cijfer van het jaartal aan en de tweede en derde cijfers duiden de productieweek aan.

Lees ook:   Wat is ketotifen Teva?

Waar serienummer koelkast?

Het serienummer staat op het typeplaatje van het product (grijs etiket). Dit etiket zit bij koelkasten in het apparaat zelf, achter de groentelade. Bij inbouwdiepvriezers zit het etiket in het apparaat achter de onderste lade. Bij diepvrieskisten zit het etiket aan de achterkant van het apparaat.

Waar staat het typenummer?

Het type- of modelnummer kun je vinden op het typeplaatje van de wasdroger. Dat nummer is nodig om de juiste handleiding te kunnen vinden. Bij de meeste wasdrogers zit het typeplaatje achter de deur. Vergeet niet bij het scharnier te kijken.

Waar zit typeplaatje Siemens vaatwasser?

Typenummers per merk

Merk Uitleg
Siemens Het typenummer ofwel E-nummer vindt u ingegraveerd boven op de rand van de deur (mogelijk door lichtinval moeilijk te lezen) of tegen de onderkant van het aanrechtblad.
Smeg Het typenummer is vaak een combinatie van letters en cijfers.

Waar staat het FD-nummer?

Het typenummer (E-nummer en FD-nummer) vind je op het typeplaatje van jouw apparaat. Dit typeplaatje bevindt zich bij de meeste apparaten op een andere plek, gebruik wanneer nodig onderstaande typeplaatzoeker.

Lees ook:   Hoe douchen met arm in gips?

Hoe oud is de afwasmachine?

Levensduur verschillende merken vaatwassers

Merk Afwasbeurten Levensduur
Bosch/Siemens 3500 10 jaar
AEG 2500 7 jaar
Zanussi 2200 6 jaar
Samsung 2200 6 jaar

Waar staat serienummer Samsung koelkast?

Het serienummer van je koelkast vind je op de sticker die aan de binnenkant van het koelgedeelte is geplakt. Deze bevindt zich aan de linkerwand, ongeveer op schouderhoogte. Het nummer dat staat op de sticker aan de buitenkant, is niet het serienummer van de koelkast.

Waar zit typeplaatje Liebherr koelkast?

Bij bijna alle Liebherr apparaten bevindt het typeplaatje zich op de linker binnenwand. Het kan zijn dat je een van de laden moet verwijderen om het plaatje te kunnen zien. De vrieskisten vormen een uitzondering, bij diepvrieskisten is het plaatje op de rechter buitenwand geplaatst.