Waar komt Juan Luis Guerra vandaan?

Waar komt Juan Luis Guerra vandaan?

Santo Domingo, Dominicaanse RepubliekJuan Luis Guerra / GeboorteplaatsSanto Domingo de Guzmán is volgens de grondwet de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. De gemeente telde 2,9 miljoen inwoners en werd in tweeën gedeeld door de rivier Ozama.
In 2001 is Distrito Nacional omgedoopt tot eerste provincie en in zijn geheel is het ook de hoofdstad Santo Domingo de Guzmán. Wikipedia

Welke nationaliteit had Dalida?

Dalida (Caïro, 17 januari 1933 — Parijs, 3 mei 1987), artiestennaam van Iolanda Cristina Gigliotti, was een Italiaans-Frans zangeres en actrice van Italiaanse afkomst. Met meer dan 170 miljoen verkochte platen is ze een van Frankrijks succesvolste artiesten.

Waar komt Juanes vandaan?

Carolina del Príncipe, ColombiaJuanes / GeboorteplaatsCarolina is een gemeente in het Colombiaanse departement Antioquia. De gemeente telt 3929 inwoners. Wikipedia

Waar komt Eddy Wally vandaan?

Zelzate, BelgiëEddy Wally / GeboorteplaatsZelzate is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, gelegen ten noorden van de provinciehoofdstad Gent, tegen de grens met Nederland. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners, die Zelzatenaars worden genoemd.
Zelzate wordt doorsneden door het Kanaal Gent-Terneuzen. Wikipedia

Waar gaat burbujas de Amor over?

Deze gekte te bevredigen, doordrenkt in jou Een nacht om ons te laten zinken tot het eind Gezicht aan gezicht, zoen op zoen en leven, voor altijd doordrenkt in jou. Ik zou een vis willen zijn om mijn neus in jouw vissekom te steken en waar dan ook liefdesluchtbelletjes te blazen.

Wat betekent Dalida?

Dalida = dalida (Caïro, 17 januari 1933 – Parijs, 3 mei 1987), pseudoniem van Yolanda Christina Gigliotti, was een Egyptisch-Franse zangeres en actrice van Italiaanse afkomst.

Hoeveel platen heeft Dalida verkocht?

Dalida wordt gezien als een van de meest invloedrijke Franse artiesten van de vorige eeuw, samen met Piaf. Tijdens haar carrière heeft ze meer dan 1.000 liedjes opgenomen in tien talen en ze verkocht liefst 120 miljoen platen.

Waar gaat La camisa negra over?

‘Het zwarte overhemd hebben’ is een referentie naar het dragen van zwarte kleding zoals vaak gebruikelijk is wanneer je in rouw bent. Juanes loopt met zijn ziel onder de arm. Ai, dat klinkt behoorlijk dramatisch!

Waar heeft Eddy Wally gewoond?

Eddy Wally is geboren en getogen op de wijk De Katte in Zelzate. Na zijn zangcarriëre in zijn eigen zaak Paris-Las Vegas te Ertvelde, keerde Eddy naar zijn roots terug in Zelzate.

Waar woont Wally?

In 2008 werd in Zelzate, de geboorteplaats en huidige woonplaats van de zanger, een Eddy Wally-museum geopend. In Ertvelde had hij zijn eigen feestzaal: Paris-Las Vegas. In België kreeg deze feestzaal ook wel de naam ‘Eddy Wallybi’ mee, verwijzend naar het toen populaire pretpark Walibi Waver.

Waar is Dalida begraven?

Cimetière de Montmartre, Parijs, FrankrijkDalida / Begraafplaats

Wie zingt Gigi l Amoroso?

DalidaGigi el amoroso / Artiest