Waar is mijn pakket uit Frankrijk?

Waar is mijn pakket uit Frankrijk?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL App) vind je altijd de laatste informatie over je pakket (of aangetekende post). Vul de track & trace-code en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen. Misschien is je pakket nog niet in Nederland of bij ons internationale depot.

Hoe lang duurt shipping vanuit Frankrijk?

Hoelang duurt het om een pakket van Nederland naar Frankrijk te verzenden?

Verzenden met Levertijden
PostNL Levering binnen 2 tot 3 dagen
DHL Levering binnen 2 tot 3 dagen
DHL Express Levering binnen 1 dag
DPD Levering binnen 2 tot 3 dagen

Wat kost een pakket verzenden naar Frankrijk?

Een pakket naar Frankrijk verzenden kan al vanaf € 8,00. Dit bedrag is inclusief btw en geldt voor pakketten, die net als post, door de brievenbus kunnen. Bij deze service is je zending in twee tot drie dagen op de plaats van bestemming in Frankrijk. Pakketten tot een kilo, stuur je al vanaf € 9,00 inclusief btw.

Hoe verzenden naar Frankrijk?

Een pakketje naar Frankrijk is zo verstuurd, en binnen 6 werkdagen zeker op bestemming. Je maakt online je verzendlabel aan met My DHL Parcel, gewoon op je laptop, tablet of mobiel. Breng het naar een DHL ServicePoint, et voilà! Met track en trace kun je het pakket volgen terwijl het over de Autoroute zwiert.

Hoe lang duurt post van Frankrijk naar Nederland?

Binnen de Europese Unie gelden twee normen: “De snelheidsnorm: 85 % van de post dient binnen drie werkdagen op de plaats van bestemming te zijn. De betrouwbaarheidsnorm: 97 % van de post dient binnen vijf werkdagen bezorgd te zijn.

Hoe lang duurt het om een pakketje te ontvangen?

In Nederland zijn we gewend dat post en pakketten vrijwel altijd binnen 24 uur worden bezorgd. Doe je op dinsdag een brief op de post, dan ligt ie de volgende dag al bij de geadresseerde in de brievenbus. Datzelfde geldt voor pakketjes.

Wat kost een envelop versturen naar Frankrijk?

Tarieven internationale brievenbuspost

Gewicht Zone Tarief
0 – 20 g Internationaal € 1,55
20 – 50 g Internationaal € 3,10
50 – 100 g Internationaal € 4,65
100 – 350 g Internationaal € 7,75

Hoe lang duurt de post naar Frankrijk?