Kun je met een ID kaart naar Bonaire?

Kun je met een ID kaart naar Bonaire?

Een geldig paspoort is vereist. Controleer of het document ruim voldoende geldig is, voor het geval dat verblijf langer mocht duren dan gepland. De Nederlandse identiteitskaart voldoet niet als reisdocument voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

Kan je op vakantie naar Bosnie?

De kleurcode voor Bosnië en Herzegovina is geel. U kunt reizen naar Bosnië en Herzegovina. Maar let op: er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland door corona. Bereid uw reis daarom goed voor.

Kan je naar Bonaire zonder paspoort?

Als u naar Bonaire reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land.

Hoe lang mag je als Nederlander op Bonaire blijven?

U mag maximaal 90 dagen binnen een periode van 180 dagen onafgebroken op Bonaire, Saba en Sint Eustatius verblijven.

Is het gevaarlijk in Bosnie?

Mensen zijn echt heel vriendelijk en gastvrij. Toch kun je ook in Bosnië het slachtoffer worden van zakkenrollers of berovingen. Op sommige plekken liggen nog landmijnen van de Bosnië oorlog. Wanneer je gaat hiken in de bergen kun je dat het beste met een lokale gids doen – die weet waar het veilig is.

Persoonsdocumenten. Een geldig paspoort is vereist. Controleer of het document ruim voldoende geldig is, voor het geval dat verblijf langer mocht duren dan gepland. De Nederlandse identiteitskaart voldoet niet als reisdocument voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

Hoe lang moet je paspoort geldig zijn voor Curaçao?

Als je als toerist naar Curaçao komt, moet je de volgende zaken hebben: Uw paspoort is maximaal 10 jaar oud. Uw paspoort is geldig gedurende uw complete verblijfsduur. U moet kunnen aantonen dat u kunt terugkeren naar uw herkomstland of verder kunt reizen naar een ander land.

Welke papieren nodig voor Aruba?

Als u naar Aruba reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voordat u naar Aruba reist, moet u een elektronische instap/uitstap kaart (ED-card) van de Arubaanse overheid invullen.