Kan je temperatuur meten met je telefoon?

Kan je temperatuur meten met je telefoon?

Gebruik de ThermoCheck app van Dyzle De ThermoCheck app werkt op zowel Android als IOS smartphones, elke moderne smartphone met bluetooth verbinding is hiervoor geschikt. Je installeert de app op je smartphone en we zorgen er samen voor dat al je controlepunten gedigitaliseerd worden.

Hoeveel optellen bij thermometer in mond?

Koorts meten Als u de thermometer in de mond of onder de oksel doet, moet u ongeveer een halve graad bij de temperatuur optellen. U kunt ook gebruikmaken van een oorthermometer. Die is minder nauwkeurig, maar wel handig in het gebruik. De temperatuur is niet de hele dag hetzelfde.

Hoe meet je de temperatuur in het oor?

Koorts meten in het oor De oorthermometer meet snel de temperatuur in het oorkanaal. Vaak wordt de temperatuur echter niet correct gemeten, zodat de temperatuur gemakkelijk onderschat wordt. Voor een juiste meting trek je eerst de oorschelp naar boven om het oorkanaal recht te trekken, steek vervolgens de thermometer in het oor voor de meting.

Hoe lang is het meten van de juiste temperatuur onder de oksel?

Het meten van de juiste temperatuur onder de oksel vraagt minstens tien minuten. Er moet dan nog 0,5″C bij de uitslag worden opgeteld. Onder de tong vijf minuten, en tel er dan nog eens 0,3″C bij op. Het opnemen van de temperatuur via de anus (drie minuten) en het oor (met een speciale oorthermometer) zijn de beste en meest betrouwbare manieren.

Hoe meet je de temperatuur in de slaap?

Door eenvoudig het toestel tegen de zijkant van het voorhoofd ( de slaap) te drukken wordt de temperatuur gemeten. De thermometer meet de temperatuur van het bloed dat door een groot bloedvat in de slaap loopt.

Hoe kan ik de temperatuur opnemen via de anus en het oor?

Onder de tong vijf minuten, en tel er dan nog eens 0,3″C bij op. Het opnemen van de temperatuur via de anus (drie minuten) en het oor (met een speciale oorthermometer) zijn de beste en meest betrouwbare manieren. Tegenwoordig zijn er heel handige thermometers te koop die via het oor een betrouwbare uitslag geven.