Kan je een laptop terugbrengen?

Kan je een laptop terugbrengen?

Zolang je het niet openmaakt mag je het cadeau, binnen een bepaalde periode bij 9 van de 10 winkels ook ruilen en best vaak ook retourneren. Als je online een cadeau koopt kan de ontvanger het ook na openen makkelijker retourneren, maar daar zit ook een tijdslimiet aan (meestal retour melden binnen 14 dagen).

Kan ik mijn geld terug krijgen bij MediaMarkt?

Na ontvangst en controle van het artikel betalen we het volledige bedrag terug via dezelfde betaalwijze als bij de aankoop ervan. Binnen de 2 weken na de controle staat het verschuldigde bedrag terug op jouw rekening (kan variëren op basis van de gebruikte betaalwijze).

Wat betekent 100 dagen bedenktijd?

De retourtermijn van 100 dagen gaat in op het moment dat het product in jouw bezit is. Wat zijn de retourvoorwaarden van MediaMarkt? Een product retourneer je compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Kan je laptop terugbrengen MediaMarkt?

Een product retourneer je binnen 100 dagen gratis na ontvangst, compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Je mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat ook in onze winkel kunt doen.

Wat is een verzegeld product?

Verzegelde producten die om reden van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggenomen en waarvan de verzegeling is verbroken. Wat is een verzegeld product? Sommige producten – zoals scheerapparaten en tandenborstels – zijn verzegeld.

Waar kan ik mijn oude laptop verkopen?

Inleveren bij de milieustraat

  • De winkel waar je jouw nieuwe laptop koopt. Deze is verplicht je oude laptop in te nemen.
  • Winkels met inzamelpunten: kleine elektrische apparaten (niet langer, dikker en breder dan 25 cm) kun je gratis inleveren bij grote elektronicawinkels zonder dat je een ander apparaat aanschaft.

Hoe lang geld terug MediaMarkt?

Wij streven ernaar het aankoopbedrag binnen 8 dagen terug te storten op het rekeningnummer waarmee de bestelling geplaatst is. Indien je de bestelling (gedeeltelijk) hebt betaald met een cadeaukaart, zal het ook weer terugbetaald worden als saldo op een cadeaukaart.

Is Media Markt betrouwbaar?

Mediamarkt beweert producten die op voorraad zijn de volgende dag te leveren. Dit blijkt in de praktijk niet zo te zijn,en laten je rustig een week wachten op het product. Mocht je een bepaald product snel nodig hebben,kan je dat beter bestellen bij een andere webshop die wel betrouwbaar is.

Wat is het herroepingsrecht?

Wat is het herroepingsrecht? Bij aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de koopovereenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Dat is het herroepingsrecht. De leden van Thuiswinkel.org geven de consument een minimale bedenktijd van 14 dagen.

Wat is wettelijk herroepingsrecht?

De consument heeft het recht om binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling (door de consument zelf of een door hem aangewezen derde) aan de verkoper te laten weten dat hij af wil zien van de koop. Dit heet herroepen of ontbinden. U mag ook een langere termijn bieden, maar dat hoeft niet.

Hoe werkt retour MediaMarkt?

Alle producten die bij MediaMarkt in Nederland zijn gekocht, kunnen binnen 30 dagen gratis worden geretourneerd. Een product retourneer je in nieuwstaat, compleet en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Wat is product hygiëne?

Zomaar een aantal producten waarop veel webshopeigenaars liever geen herroepingsrecht van toepassing zien. De kans dat je het product opnieuw verkoopt is immers nihil. Voor zulke producten is de zogenaamde ‘hygiëne-uitzondering’ op het herroepingsrecht in het leven geroepen.