Kan je 4G gebruiken in Griekenland?

Kan je 4G gebruiken in Griekenland?

Mobiel internet-toegang wordt uit voorzorg afgesloten als de teller op 60,50 euro belandt, waar ook ter wereld. Waar een 4G netwerk beschikbaar is, kun je 4G internet gebruiken.

Kan niet bellen Griekenland?

Controleer of je de juiste landcode intoetst. Bel je bijvoorbeeld naar Nederland, toets dan in: +31 of 0031 gevolgd door het mobiele nummer zonder de ‘0’. Selecteer handmatig het netwerk. Het is vanuit het buitenland niet mogelijk om naar een 0900-nummer in Nederland te bellen.

Heb je in Zwitserland 4G?

Tot op heden was Zwitserland nog geen onderdeel van de EU zone, en dus betaalde je extra kosten voor datagebruik in dit land. Maar vanaf nu is dat dus wel het geval. Je gebruikt je databundel dus net als in Nederland, of een ander EU land.

Welke provider internet Turkije?

Er zijn vier belangrijke internet providers (ISPs) in Turkije:

  • TTNET / Türk Telekom.
  • Türcell Super Online.
  • D-Smart.
  • Turknet.

Kan ik 4G gebruiken in het buitenland?

Roamen regelen op je Android smartphone Open het instellingenmenu. Druk op ‘Verbindingen’. Druk op ‘Mobiele netwerken’. Schuif de slider naast ‘Gegevensroaming’ naar rechts om roaming in te schakelen.

Hoe komt het dat ik niet kan bellen?

In veel gevallen is het probleem op te lossen door de telefoon opnieuw op te starten. De verbinding wordt dan gereset en je telefoon maakt dan opnieuw verbinding met het mobiele netwerk. Waarschijnlijk kun je daarna weer bellen.

Heb ik internet in Zwitserland?

Zone 1: Zwitserland* Dan valt Zwitserland onder de Zone EU en kun je bellen, SMS’en en internetten zonder dat daar extra roaming-kosten voor in rekening worden gebracht.

Hoe kan ik internetten in Turkije?

Doordat steeds meer Turken een eigen internetaansluiting krijgen, daalt het aantal internetcafés. Toch hebben de meeste steden nog wel minstens één internetcafé. Verder bieden veel hotels internet aan, soms draadloos. Op vliegvelden en in cafés in grote steden mag je soms gratis gebruik maken van draadloos internet.