Kan ik mijn telefoon in Turkije gebruiken?

Kan ik mijn telefoon in Turkije gebruiken?

Je gsm meenemen naar Turkije Turkse gsm’s werken op basis van een SIM-kaart. Als je een gsm hebt zou je in Turkije moeten kunnen bellen zolang je een Turkse SIM-kaart hebt. Er bestaat wel een Turkse wet waarbij je je gsm moet laten registreren bij de overheid. Dit omvat zowel de SIM-kaart als het toestel.

Wat kost een mobiele telefoon in Turkije?

Bekende providers

Type Bellen naar NL per minuut Gebeld worden per minuut
Prepaid / abonnement € 1,75 € 1,52
Prepaid € 1,27 € 1,27
Abonnement € 1,27 € 0,76
Sim only € 2,50 € 1,50

Heb je internet in Turkije?

Doordat steeds meer Turken een eigen internetaansluiting krijgen, daalt het aantal internetcafés. Toch hebben de meeste steden nog wel minstens één internetcafé. Verder bieden veel hotels internet aan, soms draadloos. Op vliegvelden en in cafés in grote steden mag je soms gratis gebruik maken van draadloos internet.

Heb ik 4g in Turkije?

Turkije valt bij ons in Zone 2 en valt buiten de EU.

Kan je Vodafone in Turkije gebruiken?

Op reis binnen Europa Zet je data roaming aan en maak gebruik van dezelfde tarieven als thuis. Ook buiten de EU, want alleen bij Vodafone ben je ook in Turkije, Zwitserland en Albanië net zo mobiel als in Nederland.

Welke provider kan ik in Turkije gebruiken?

De beste oplossing. Wij raden onze klanten dan ook aan om – indien u regelmatig naar Turkije gaat en gebruik wil maken van een Turkse simkaart – een gsm-abonnement te nemen bij een Turkse provider zoals Turkcell, Vodafone of Avea en tegelijkertijd een telefoon in Turkije te kopen.

Kun je met Vodafone in Turkije bellen?

Zet je data roaming aan en maak gebruik van dezelfde tarieven als thuis. Ook buiten de EU, want alleen bij Vodafone ben je ook in Turkije, Zwitserland en Albanië net zo mobiel als in Nederland.

Hoe kan ik goedkoop bellen naar Turkije?

Met Ortel belt u zeer goedkoop! Voor voor slechts 9 cent per minuut belt u naar vaste lijnen in Turkije en met de betrouwbare kwaliteit van KPN. Ook naar mobiele lijnen in Turkije, binnen Nederland en naar 288 andere bestemmingen belt u tegen zeer voordelige tarieven.

Kan T Mobile in Turkije?

Je kunt geen Travel & Surf-pas kopen. De MB’s van je abonnement of PrePaid zijn gewoon in de EU geldig. Dus heb je bijvoorbeeld 1 GB in Nederland, dan kun je deze ook gebruiken in de EU.

Heb ik 4G in het buitenland?

Heb je een abonnement met 4G-internet, dan moet je bij roamen in andere Europese landen ook toegang tot 4G krijgen. Dat gebeurt bij sommige providers nu nog niet. In Europa hebben we inmiddels al meerdere jaren wetgeving over roaming.

Heb je in Turkije 4G KPN?

Beste @Carlieta, welkom! Turkije valt niet binnen de EU en daarmee kan je er niet binnen de nationale bundel internetten. Je kunt wel een ‘Voordeelland buiten de EU ‘ bundel aanschaffen ervoor!

Welke landen dekking Vodafone?

Bekijk hieronder in welke landen jij je telefoon allemaal zorgeloos kan gebruiken

  • BBelgië, Bulgarije.
  • CCyprus.
  • DDenemarken, Duitsland.
  • EEstland.
  • FFinland, Frankrijk, Frans-Guyana.
  • GGibraltar, Griekenland, Guadeloupe.
  • HHongarije.
  • IIJsland, Ierland, Italië