Kan ik met Ben naar het buitenland bellen?

Kan ik met Ben naar het buitenland bellen?

Je kunt naar het buitenland bellen en sms’en als je hier geen blokkade op hebt ingesteld hebt. Deze blokkade kun je in de Ben app in- of uitschakelen in mijn app.

Wat kost het mij als ik gebeld wordt vanuit het buitenland?

Bij vrijwel alle prepaid providers geldt dat gebeld worden vanuit het buitenland niets kost, zolang je in Nederland bent. Heb je dus gewoon in Nederland een prepaid simkaart gekocht en wordt je hierop gebeld vanuit het buitenland, dan zijn daar in de meeste gevallen geen kosten aan verbonden.

Waarom kan ik niet naar het buitenland bellen ben?

Wat als je problemen ervaart met het gebruik van je simkaart in het buitenland. Wanneer je telefoon niet verbind met een netwerk, is het opnieuw opstarten van je telefoon de eerste stap. Je simkaart maakt op die manier opnieuw een connectie met het netwerk.

Wat kost bellen vanuit buitenland naar Nederland?

Vanaf je vakantieadres in de EU kun je dus gewoon naar Nederland of andere EU-landen bellen tegen dezelfde kosten als je in Nederland gewend bent. Dat geldt ook voor sms’en en mobiel internetten met je telefoon. Tegen dezelfde kosten, maar bijvoorbeeld ook met dezelfde snelheid.

Welke simkaart past in je smartphone?

Welke simkaart in je smartphone past, hangt namelijk af van de afmetingen. Een nieuw kaartje krijg je altijd in de vorm van een soort plastic pinpas, waar je kleinere varianten uit kunt drukken. De ‘pinpas’ is een standaard simkaart met een mini-, micro- en nano-simkaartje daarin.

Hoe Open je de simkaartlade van je telefoon?

Open met de simkaarttool de simkaartlade van je telefoon. In sommige gevallen open je een dekseltje waaronder zich een ingang voor het kaartje bevindt; Zorg dat je simkaart de juiste grootte heeft; Plaats het kaartje op de juiste manier in de lade of schuif hem in de simkaart-ingang;

Hoe doe je een simkaart in oudere telefoons?

Plaats het kaartje op de juiste manier in de lade of schuif hem in de simkaart-ingang; Stop de lade terug in de smartphone en sluit de ingang goed. Een simkaart plaatsen in oudere smartphones doe je op een andere manier. Deze telefoons hebben namelijk vaak een vervangbare accu, waardoor je de achterkant van je telefoon kunt losmaken.